Στον γάμο του Παπαμιμίκου και της Ανιψιάς του Σαββίδη ο Καραπαναγιωτίδης!

Στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, στους πρόποδες του Ολύμπου, ενώθηκαν εις σάρκα μίαν ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος και η ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη, Σόνια. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα, παρουσία στενών συγγενών και φίλων, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κεντρική πλατεία του χωριού, ενώ ακολούθησε
γλέντι με κλαρίνα, τσίπουρο και ποντιακούς χορούς. Η νύφη απαστράπτουσα, φορώντας ένα ρομαντικό ιβουάρ νυφικό, έφτασε με τη συνοδεία της ποντιακής λίρας και χορευτών με παραδοσιακές στολές ενώ δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και τη συγκίνηση της. Το ίδιο και ο κ. Παπαμιμίκος που την περίμενε με ένα μπουκέτο από λευκές πεόνιες. 
Μεταξύ των προσκεκλημένων που παρευρέθησαν στο μυστήριο ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, ενώ τη Βέροια εκπροσώπησε ο επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών» και δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Σύσσωμη έδωσε το παρών και η οικογένεια Σαββίδη, πλην του Ιβάν ο οποίος μάλλον απουσίαζε λόγω κόπωσης, μετά το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις