Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρελό ΓΕΛΙΟ: Θεϊκό τρολάρισμα του «Ζήκου» στις ειδήσεις του «Βεροιώτη»

Βάλθηκε να τα βάλει με την ειδησεογραφία του «Βεροιώτη», ο ανατρεπτικός συγγραφέας με το ψευδώνυμο «Ζήκος» και το έκανε με απόλυτη επιτυχία. Πήρε μια - μια τις ειδήσεις από την χθεσινή ημέρα και μας τρόλαρε κανονικά. Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο του και θα κλαίτε από τα γέλια. Πραγματικά απίστευτος: Στο αεροδρόμιο μου πήραν το αποσμητικό. Άμα ήταν να
βρωμάμε, πηγαίναμε και με το ΚΤΕΛ ρε φίλε. Έλεος! Μου ήρθε η όρεξη να πω ένα τραγουδάκι, μιας και χθες το απόγευμα συνάντησα τον παιδικό μου έρωτα στην Μητροπόλεως. Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο, καθόσουνα σε όλο το σχολείο. Ιδρώνω!
Φοράτε όλες μεγάλα γυαλιά μυωπίας και είστε τρέντυ, ενώ αν τα βάλει δεκάχρονο στο δημοτικό, κινδυνεύει να το δείρουν και να του κλέψουν και το τοστ. Έβρασα!

Καιρός στη Βέροια: Στην αρχή βρέχει, μετά βγάζει αέρα, μετά σταματάει, λίγο αργότερα βγάζει ζέστη, μετά ξαναβρέχει. Αυτός δεν είναι καιρός. Συναισθηματικά μπερδεμένη γκόμενα είναι. Κλαίω!
Τελικά, έβγαλα ένα συμπέρασμα. Αυτός ο Μαρινάκης δεν πάει φυλακή, ούτε στη Μονόπολη. Φούσκωσα! 
Απόφαση - σταθμός του Ειρηνοδικείου Βέροιας υπέρ εγγυήτριας με δικηγόρο τον Γιώργο Μπιλέκα. Γιώργοοοοο, κάνε μου μια χάρη ρε φίλε. Βγάλε μου και ένα διαζύγιο γιατί δεν την αντέχω άλλο την γυναίκα μου και αν γίνεται σε παρακαλώ, να μου δίνει και διατροφή 500 ευρώ το μήνα. Αμ, πως!
Δημοσκόπηση: 8 μονάδες μπροστά η ΝΔ - Στη Βουλή η Κωνσταντοπούλου, εκτός ΑΝΕΛ, Ποτάμι και Λεβέντης. Alexis, κάνε σε παρακαλώ εκλογές, δεν μπορώ άλλο χωρίς την Ζωή. Δεν βλέπεις που το κανάλι της Βουλής έχει πιάσει πάτο σε τηλεθέαση; Αναπολώ εκείνες τις ένδοξες ημέρες με την «Αυτοκρατόρισσα» επάνω στην έδρα να την λέει σε Τσίπρα και Σαμαρά. Ζαλίστηκα! 
«Μπλόκο» στους οργανωμένους ΑΕΚτζήδες βάζει η Αστυνομία στη Βέροια. Τώρα ησύχασα! Δεν θα δούμε κανέναν οπαδό της Ένωσης στο γήπεδο. Το πολύ πολύ να δούμε 3.000 μεμονομένους! Ταράζομαι! 
Παρών στην προπόνηση ο πρόεδρος της Βέροιας. Ρε εσύ Άρη ποιος είναι αυτός δίπλα σου; Μαστιγώνομαι! 
Τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας επισκέφθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Μια βόλτα όμως στην αγορά για να δεις τους καταστηματάρχες δεν έκανες κυρία Ντόρα μικρή εξερευνήτριά μας. Αμ, πως! 
Τέλος τα κινητά τηλέφωνα από τα σχολεία. Παιδιά βγάλτε τα τάμπλετ από την τσάντα. Για αυτά δεν αναφέρει κάτι ο Υπουργός. Δακρύζω! 
Έριξε «άκυρο» ο Δήμαρχος στην Κοτταρίδη: «Δεν θα συμμετέχουμε στην ημερίδα της Αρχαιολογίας». Πληροφορίες αναφέρουν πως η Αγγελική έχει βλαντάξει από το κλάμα. Νυστάζω! 
Μπακογιάννη: «Ο λαός της Ημαθίας θα βγάλει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ». Για αυτό είμαστε βέβαιοι! Σιγά μην έχει γνώμη και άποψη ο πρόεδρος! Ο κυρίαρχος λαός αποφασίζει. Έ, Ντόρα μου! Αναστενάζω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ