Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Αλέφαντος»: «Εσύ δεν είσαι μαγαζί, η Μπαρτσελόνα είσαι» (ΦΩΤΟ)

Ρε εσείς αυτοί εκεί στο «VOICE» πάνε καλά ή μήπως χαζέψανε εντελώς; Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Τι μεταγραφάρες είναι αυτές που έκαναν; Μιλάμε αποκτήσανε παικταράδες που θα παίξουν τρομερή μπαλίτσα στη νύχτα της Βέροιας. Έχουν καταφέρει να φέρουν τους καλύτερους τραγουδιστές και τις πιο εκρηκτικές ερμηνεύτριες της Μακεδονίας. Αυτό δεν είναι μαγαζί, η
Μπαρτσελόνα είναι! Ανέβασαν τον πήχη τόσο ψηλά που πλέον δεν θα μιλάμε για «VOICE», αλλά, για «Καμπ Νου».
Πρώτα απ' όλα μιλάμε για τον «Λιονέλ Μέσι», την μοναδική Κρυσταλλία Βαρβαρίδου. Αυτό το «Παλιοκόριτσο» διαθέτει μια μαγκιά και έναν τσαμπουκά που σπανίζει στην Ελληνική show biz. Βγαίνει στην πίστα και σε κερδίζει αμέσως, με την πρώτη ματιά. Τα δίνει όλα και έχει φωνάρα!
Πάμε τώρα στον «Αντρέ Ινιέστα», την μοναδική Θάλεια Καραγιάννη. Ένα κορίτσι με πηγαίο ταλέντο που έχει καταφέρει μέσα σε δύο χρόνια να ανεβάσει επίπεδο και να θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια του Ελληνικού τραγουδιού.
Και πάμε τώρα στον «Σουάρες» τον Κυριάκο Ρέλλη. Μεγάλος τραγουδιστής που όταν παίρνει το νταούλι του τρελαίνει κόσμο. Τα πάντα όλα! Βλέπω τα γκομενάκια της Βέροιας, κάθε φορά που θα σκάει μύτη στη σκηνή, να ανεβαίνουν επάνω στα τραπέζια και να σπάνε την μεσούλα τους. Θα γίνεται... χαμός σε λέω!!!
Τώρα που το θυμήθηκα Ζάρα την λένε και όλα τα παιδάκια κλαίνε. Ρε εσείς; Τι δίμετρο καλάσνικοφ είναι αυτό. Πω, πω, πω! Αυτή δεν είναι τραγουδίστρια, ο «Νεϊμάρ» είναι! Την είδα μια φορά και μου έφυγε το σαγώνι. Αυτή η ερμηνεύτρια, οπλίζει, σημαδεύει και σκοτώνει.
Μην ξεχνάμε και τους πιτσιρικάδες που είναι όλοι τους σπουδαία ταλέντα. Και εννοώ τον Παύλο Μανουδαρίδη και την Μαρτίνα Συμιτζή.
Και η ομαδάρα δεν τελειώνει εδώ. Ειρήνη Παπαθανασίου και Μαρία Καρρά. Τι να λέμε; Γυναικάρες και υπέροχες φωνές! Και για το τέλος σας άφησα το καλύτερο...

Βασίλης Δήμας. Πάρε ένα κατσαβίδι και βίδωσε το καλά μέσα στο μυαλό σου αυτό που θα σου πω. Θα τον κοζάρεις και θα πάθεις την πλάκα της ζωής σου. Θα νομίζεις πως τραγουδάει ο Σφακιανάκης και ο Τερζής. Δεν είναι τυχαίο που τα τραγούδια του, τα ερμηνεύουν οι μεγαλύτερες φίρμες των Αθηνών... 
Κακά τα ψέμματα, το «VOICE» είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον φετινό χειμώνα. Κατεβαίνει με σύστημα 3-4-3 και αναμένεται να στεφθεί πρωταθλητής πριν από τα Χριστούγεννα. Άλλωστε, οι διοικούντες εκεί στο μαγαζί το γνωρίζουν καλά το τόπι, αφού ασχολούνται με το άθλημα εδώ και 20 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ