Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μάνα! Στείλε ταπεράκι "Ειλικρίνεια"!»

Σεπτέμβρης... ανοίγουν οι σχολές, τα καμάρια σας επιστρέφουν στα διαβάσματα και αποχωρίζονται με πόνο καρδιάς την κουζίνα της μαμάς. Άντε τώρα εσείς να βρείτε χρόνο, χρήμα και έμπνευση, να σκεφτείτε 5-6 διαφορετικά φαγητά να του μαγειρέψετε για να του στείλετε. Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» σας έχουν τη λύση και για αυτό, τόσο με τα πακέτα προσφορών με διάφορα είδη κρέατος, για νόστιμα μαγειρέματα και οικονομία, όσο και με τις έτοιμες λύσεις που προσφέρουν, αφού μαγειρεύουν για εσάς όλα τα μαμαδίστικα και όχι μόνο φαγητά. 
Καθημερινά ετοιμάζουν πεντανόστιμες, παραδοσιακές και πιο πρωτοποριακές συνταγές με κρέας κορυφαίας ποιότητας, έτοιμα στο δικό τους ταψάκι, που το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε εσείς ή το παιδί σας είναι να ανάψει το φούρνο!

Πίτα burger, μοσχάρι ή χοιρινή μπριζόλα με σάλτσα γιαουρτλού, μοσχάρι με κόκκινη σάλτσα και δενδρολίβανο, χοιρινή μπριζόλα με κόκκινη σάλτσα και σχοινόπρασο, τηγανιά μοσχαρίσια με λαχανικά, σουβλάκια κοτομπέικον, σεφταλιές και τα φημισμένα κολοκυθάκια γεμιστά, γεμιστές πιπεριές και άλλα...

Ελάτε στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια», πείτε τους τι θέλετε να σας ετοιμάσουν, γεμίστε οικονομικά τα παραδοσιακά φοιτητικά τάπερ και κερδίστε τις εντυπώσεις στα ΚΤΕΛ!


Φτιάξτε τους τα αγαπημένα τους φαγητά, με μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, κιμά, μπριζόλες και πανσέτες, με αγνά κρέατα και την ποιότητα που γνωρίζουμε στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» και την οικονομία που μας εξασφαλίζουν τα πακέτα προσφοράς. Δείτε τα:

Ένα κοτόπουλο (1500-1600kg)
Ένα κιλό κιμά ανάμεικτο
Ένα κιλό χοιρινές μπριζόλες ή πανσέτες
από 20,00€ τώρα ΜΟΝΟ 16,00€ !!!

Ένα κιλό κρέας χοιρινό Α-Ο
Ένα κιλό κρέας μοσχάρι Α-Ο
Ένα κοτόπουλο (1500 - 1600 kg)
από 22,00€ τώρα ΜΟΝΟ 19,00€ !!!

Εμπιστευτείτε μας - Επισκεφτείτε μας - Ρωτήστε μας...
Και με ένα τηλεφώνημα έρχονται και στο σπίτι σας!




-Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

 









-Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ