Quantcast

http://picasion.com/

Τμήματα παιδικά και ταχύρρυθμα ενηλίκων στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή»

«More than one language, endless possibilities...»
Η διδασκαλία της Αγγλικής ξεκινά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή» από το Νηπιαγωγείο, ενώ της Ιταλικής και Γερμανικής από την Δ΄ τάξη του Δημοτικού. Μέσω της πολύπλευρης προσέγγισης της ξένης γλώσσας, όπως η χρήση διαδραστικού πίνακα και e-books, ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, θεατρικών

παραστάσεων κ.α., οι μαθητές συνειδητοποιούν τη σημαντική θέση που κατέχει η εκμάθηση ξένων γλωσσών και η κατανόηση ξένων πολιτισμών σε μια πολύγλωσση και πολυπολιτισμική Ευρώπη.
Είσαι ενήλικας και ενδιαφέρεσαι για εκμάθηση Αγγλικών, Γερμανικών και Ιταλικών άμεσα για ταξίδι ή εργασία στο εξωτερικό; Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή» προσφέρει πρόγραμμα εκμάθησης διάρκειας 3 μηνών. Για να κινείστε στα ταξίδια σας με άνεση και σιγουριά!
Ένα ρητό λέει «More than one language, endless possibilities...», εννοώντας πως «τα όρια της γλώσσας μου είναι και τα όρια του κόσμου». Στόχος του Αλκή είναι οι μαθητές να είναι σε θέση να επικοινωνούν με επάρκεια σε δύο ξένες γλώσσες (Αγγλική και Γερμανική ή Ιταλική), να πιστοποιήσουν τη γλωσσομάθεια μέσω της απόκτησης διεθνώς αναγνωρισμένων διπλωμάτων και να γνωρίσουν τον πολιτισμό των αντίστοιχων χωρών, με σκοπό την αμοιβαία κατανόηση, την επικοινωνία και τη συνεργασία μαζί τους.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή» προσφέρει:
- ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας για παιδιά Α' και Β' Δημοτικού
- ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Γερμανικής Γλώσσας για παιδιά Δ' Δημοτικού
- ΜΕΙΩΜΕΝΑ δίδακτρα στο πακέτο Αγγλικών - Γερμανικών
- Εγγυημένη επιτυχία σε όλα τα Πτυχία!
- Πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών - Γερμανικών - Ιταλικών σε 3 μήνες

Οι εγγραφές στα τμήματα ενηλίκων συνεχίζονται έως και 15 Σεπτεμβρίου - Έναρξη μαθημάτων 19 Σεπτεμβρίου
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30 - 13:00 και 18:00 - 20:30

Αγίου Δημητρίου 6, Βέροια
τηλ.: 23310 23001

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ