Quantcast

http://picasion.com/

Αυτοί οι υποψήφιοι από τη Βέροια προετοιμάστηκαν σωστά και πέτυχαν!

Η εισαγωγή στις Στρατιωτικές - Αστυνομικές σχολές, τα ΤΕΦΑΑ και την Πυροσβετική πέρα από μελέτη, απαιτεί και σωστή αθλητική προετοιμασία. Το κομμάτι αυτό καλύπτει απόλυτα στη Βέροια ο ειδικευμένος προπονητής Νικόλαος Γιαννουλάκης. Οι υποψήφιοι που του εμπιστεύτηκαν την προετοιμασία τους, πήγαν χωρίς άγχος στις εξετάσεις, έχοντας τη σιγουριά στο
αθλητικό κομμάτι. Και πέτυχαν στις σχολές της προτίμησής τους! Ο προπονητής τους Νικόλαος Γιαννουλάκης τους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη τους, τους συγχαίρει για την επιτυχία τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στις σπουδές τους. Δείτε τα ονόματα:
1. Χαδούμης Τριαντάφυλλος - Σ.Σ.Ευελπίδων
2. Παγάλιας Γεώργιος - Σ.Μ.Υ.
3. Μπάτζιος Νικόλαος - ΤΕΦΑΑ Κομοτηνή
4. Τέας Αθανάσιος - ΤΕΦΑΑ Κομοτηνή
5. Δελαντώνη Ισμήνη - ΤΕΦΑΑ Σέρρες



Οι προπονήσεις των υποψηφίων πραγματοποιούνται στο ΕΑΚ Μακροχωρίου ενώ μέρος τον προπονήσεων γίνονται στο γυμναστήριο «Time4Gym»με ολοκληρωμένο πρόγραμμα που βγαίνει για κάθε αθλητή ξεχωριστά, ανάλογα με τη Σχολή που θα επιλέξει και με το επίπεδό του.
Ο υπεύθυνος προπονητής Νικόλαος Γιαννουλάκης, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ. με ειδικότητα στην Προπονητική και στον Κλασσικό Αθλητισμό, ενώ είναι Πρωταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα του Δεκάθλου (100μ - άλμα εις μήκος - σφαίρα - άλμα εις ύψος - 400μ - 110μ εμπόδια - δίσκος - άλμα επί κοντώ - ακόντιο - 1.500μ) με το σύλλογο Φίλιππος Βέροιας. 
Τηλ. επικοινωνίας:
Νικόλαος Γιαννουλάκης
6976792560
facebook: Αθλητική προετοιμασία για Στρατιωτικές-Αστυνομικές σχολές και ΤΕΦΑΑ Βέροια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ