Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άναψε και ζέστανε καρδιές η «Φλόγα της Αιμοδοσίας» στη Νέα Νικομήδεια

Η 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών πραγματοποιείται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και διατρέχει όλη την Ελλάδα. Ξε​κίνησε 26 Αυγούστου από την Πάτρα και θα καταλήξει στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην Αθήνα. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 είχαμε την ευκαιρία να την υποδεχτούμε και να την φιλοξενήσουμε στο χωριό μας, τη Νέα Νικομήδεια. Δεκάδες παιδιά, νέοι, έφηβοι αλλά και ηλικιωμένοι, κράτησαν τη δάδα μεταφέροντας ισχυρό μήνυμα Εθελοντισμού. Η διαδρομή έγινε μέσα στο χωριό.
Τη «Φλόγα του Αιμοδότη» παρέλαβε ο βραβευμένος μαθητής για τις σχολικές του επιδόσεις Αμανατίδης Δημήτρης του Κων/νου και την άναψε ο Παπαδόπουλος Ανδρέας του Νίκου, παιδιά με κινητικά προβλήματα, δίνοντας το μήνυμα ότι στην αιμοδοσία χωράνε ΌΛΟΙ.
Η Αγάπη για τον Συνάνθρωπο είναι το αίσθημα που διατηρεί τη Φλόγα αναμμένη όλο το χρόνο στο Σύλλογο «Η ΑΓΑΠΗ» και αυτό που αποδεικνύεται από την προσέλευση των αιμοδοτών όλο το χρόνο στο νοσοκομείο να αιμοδοτούν για το όνομα του Συλλόγου, αλλά και στις τακτικές αιμοδοσίες στο χωριό.
«Πρωτεύουσα του Νομού στην Αιμοδοσία» χαρακτηρίστηκε από το Δήμαρχο Βέροιας, κ. Βοργιαζίδη η Νέα Νικομήδεια κατά την παρουσία του στην εκδήλωση. Τον ευχαριστούμε για την τιμή.
Σε «φυτώριο εν δυνάμει Αιμοδοτών» αναφέρθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της αιμοδοσίας κ. Κ. Σιδηρόπουλος η προσέλευση 120 Παιδιών με τους γονείς τους, παππούδες και θείους, θείες που παραβρέθηκαν.
Ευχαριστούμε όλους τους Δρομείς, τους Εθελοντές, την Τριανταφυλλίδου Κική - γυμνάστρια που κάθε χρόνο συντονίζει την διαδρομή, τον Ιγνατιάδη Χρήστο υπεύθυνο χορευτικού του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικομήδειας για τη συνοδεία των παιδιών, τον Παρασκευαϊδη Κων/νο πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Νικομήδειας για την παρουσία Αθλητών και την πρόεδρο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Νικομήδειας Παραστατίδου Βίκυ για την βοήθειά της.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Τροχαία Βέροιας και τον διοικητή της κ.Καλογερόπουλο και τους οδηγούς των περιπολικών που κάθε χρόνο βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή της Λαμπαδηδρομίας.
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους την πρόεδρο του Τ.Δ. Νικομήδειας κ. Σταφυλίδου Χριστίνα, τους «Νέοι με Όραμα» Καλλίστρατο Γρηγοριάδη και Κελεσίδου Πόπη, τον εκπρόσωπο του συλλόγου Ραχιάς κ. Ακριβόπουλο Διογένη. Επίσης τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την κάλυψη και προβολή της εκδήλωσης. Ακόμη τους χορηγούς μας, το βιβλιοπωλείο Σιακαβάρα στο Μακροχώρι για την διάθεση τετραδίων, το PANINI για την διάθεση κρουασάν και τον Νούσιο Αντώνη για τα ντόνατς που μοιράστηκαν στα παιδιά.
Ευχαριστούμε την Βούλα Μπέκα για την συμμετοχή στην αιμοδοσία, αλλά και την δημιουργία της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας την οποία μπορείτε να επισκεφτείτε: syllogos-aimodoton-neas-nikomideias-i-agapi.webnode.gr
Τέλος να ευχαριστήσω ως πρόεδρος του Συλλόγου τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. Ευτηριάδου Σάσα, Κετόγλου Γεωργία, Πασχαλίδη Κων/νο και Παπαδόπουλο Ιορδάνη, οι οποίοι αγωνίζονται πριν και μετά από κάθε εκδήλωση μας με μοναδικό σκοπό την εξάπλωση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας Ημαθίας «Η ΑΓΑΠΗ»
Πρόεδρος Καδόγλου Ευτυχία
κιν. 6973518504
τηλ. επικ. 2331090377
Νέα Νικομήδεια Τ.Θ.378
Τ.Κ.59100

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ