Quantcast

http://picasion.com/

Ποδοσφαιρική συνάντηση η βάπτιση του Βαλδήρ τζούνιορ στην Παναγία Δοβρά (ΦΩΤΟ)

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ... ΛΟΥΚΑΣ
Στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια, βαπτίστηκε, παρουσία συγγενών και φίλων, ο βενιαμίν της οικογένειας Βαλδήρ. Τον γιο του Γιάννη Βαλδήρ, ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει την δική του σφραγίδα τα τελευταία 20 χρόνια στα γήπεδα της Ημαθίας και της Χριστίνας Μαργαρίτη, επιχειρηματία
- ιδιοκτήτη του «Κτήμα Αλέξανδρος», βάφτισε ο επίσης ποδοσφαιριστής Σωκράτης Λαμπριανίδης, ο οποίος μετά από ένα πετυχημένο πέρασμα από τη Νάουσα, αυτήν την σεζόν θα φοράει την φανέλα της Αλεξάνδρειας. Όπως ήταν αναμενόμενο, μεταξύ των καλεσμένων βρέθηκαν και πολλές προσωπικότητες του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου, για να δώσουν τις ευχές τους για τον μελλοντικό... Νεϊμάρ, αφού με τέτοιο γονίδιο και τέτοιο «λάδι», ο μικρός Λουκάς πρέπει ήδη να αρχίσει να κλείνει τα πρώτα του συμβόλαια! 
Ανάμεσά τους, οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Καφές και Νίκος Ξαγοράρης, παίκτες της Αλεξάνδρειας, Σάκης Μπάκανος και Γιώργος Φασίδης της Αγίας Μαρίνας, ο Δήμος Συμπεθέρης των Τρικάλων, ο μάνατζερ Γιώργος Μεταξάς, ο Τέλης Ευθυμιάδης, επιχειρηματίας της Spot Team, ο Κώστας Έξαρχος, επιχειρηματίας του καφέ COIN, ο Δημήτρης Βούλγαρης, επιχειρηματίας «PANINI», ο Φρέντυ Πήχας βοηθός προπονητή στον Απόλλων Κρύας Βρύσης, ο προπονητής Γιάννης Μαντζαρίδης, ο Τάσος Ανθυμιάδης προπονητής της Κ15 στον ΠΑΣ Γιάννενα και άλλοι. Στη συνέχεια, οι γονείς, Γιάννης - Χριστίνα και η μεγάλη αδελφή του Λουκά, Έλενα, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους στον παραμυθένιο χώρο «Ροδόκηπος» του «Κτήμα Αλέξανδρος». Να τους ζήσει!















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ