Quantcast

http://picasion.com/

Βοσνιάδης: «Μπορεί να φαντάζει παράξενο, αλλά θα διεκδικήσουμε τη νίκη με Ολυμπιακό»

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου η Βέροια θα συναντήσει τοπν Ολυμπιακό, αλλά και για τους στόχους της ομάδας μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Αλέκος Βοσνιάδης. Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Βέροιας στο Δημήτρη Κανελλάκη: Για το αν θα είναι έτοιμοι με τον Ολυμπιακό : «Επιδιώκουμε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ομάδα μας όπως πρέπει, θα διεκδικήσουμε ότι παραπάνω γίνεται από το συγκεκριμένο παιχνίδι,κι αυτό μπορεί να φαντάζει παράξενο. Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε έναν καλό αντίπαλο απέναντί μας, αλλά κοιτάμε την ομάδα μας και ανταγωνιστικοί να είμαστε και η παρουσία μας να είναι τέτοια που θα μας ικανοποιεί και θα μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια».

Για την εικόνα του φετινού Ολυμπιακού και αν οι πιο μικρές ομάδες μπορούν να τον κοντράρουν: «Η εικόνα του αντιπάλου οδηγεί και στο αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι των προηγούμενων χρόνων, σαν εικόνα. Άρα είναι κάτι που εμάς μας δίνει τη δυνατότητα να υπολογίζουμε σε περισσότερα πράγματα σε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε μία ομάδα καινούρια η οποία είχε τη δυνατότητα να δουλέψει παραπάνω, λόγω του ότι άργησε το πρωτάθλημα, έχουμε γεμάτο ρόστερ. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, Θα διεκδικήσουμε ό,τι παραπάνω γίνεται. Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα, είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της ομάδας. Έχουμε βαρύ πρόγραμμα. Μέσα από αυτό πρέπει να είμαστε και ανταγωνιστικοί και καλή εικόνα να βγάζουμε και βαθμούς να παίρνουμε. Δε μπορούμε να έχουμε επιλογές, δίνουμε τη μάχη μας, να βρούμε πόντους οι οποίοι και στο στόχο μας οδηγούνε και πιο αισιόδοξα θα μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον».

Για το αν έγινε σωστά η μεταβίβαση : «Εμείς είμαστε σίγουροι ότι όλα έγιναν καλά. το αγωνιστικό τμήμα είναι εντελώς απ’ έξω. Εμείς τη δουλειά μας κάνουμε, την ομάδα ετοιμάζουμε για να έχουμε καλή εικόνα από το πρώτο παιχνίδι. Δε μπορεί το μυαλό μας να πάει σε άλλα πράγματα, αν και η διαβεβαίωση που έχω είναι ότι όλα έχουν γίνει με το νόμο. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε για το τι γίνεται απ’ έξω. Το αγωνιστικό είναι αποκλειστικά στο μυαλό μας, δεν μας επηρεάζει καθόλου».

Για τη στήριξη και τη συσπείρωση του κόσμου: «Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις να πείσουμε τον κόσμο ότι είμαστε μία ομάδα που και καλή εικόνα θα βγάλει και μαχητικοί θα είμαστε. Έχουμε ένα στοίχημα να πείσουμε τον κόσμο και να τον φέρουμε στο γήπεδο. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Γενικά λέω ότι είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε και την προσέλευση του κόσμου και την επίτευξη του στόχου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ