Quantcast

http://picasion.com/

Παπαδόπουλος: «Μην ξεγράφετε τη Βέροια»

Παρά το άσχημο ξεκίνημα της Βέροιας στο πρωτάθλημα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος τονίζει μιλώντας στο «SDNA» ότι δεν θα πρέπει να την... ξεγράφουν, θεωρεί ότι η ομάδα του έδειξε θετικά στοιχεία κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ δίνει τον ρόλο του φαβορί για τον τίτλο στον Ολυμπιακό. Οι εκτιμήσεις δεν ήταν ούτως ή άλλως ευοίωνες για την ομάδα της Ημαθίας ενόψει της φετινής σεζόν. Κάτι η αλλαγή διοικητικού
σκηνικού, κάτι οι παίκτες που έρχονταν μέχρι την τελευταία στιγμή και σαν να μην έφταναν αυτά, ήρθε η αναβολή της πρεμιέρας που έφερε τη «βασίλισσα» να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της με Ολυμπιακό κι ΑΕΚ. Δύο παιχνίδια, ισάριθμες ήττες, παρ' όλα αυτά ο Γιάννης Παπαδόπουλος στέλνει... μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και προειδοποιεί! «Δεν πρέπει να μας ξεγράφετε, θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο...», λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «SDNA», μία ημέρα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο 27χρονος μέσος που αποφάσισε να επαναπατριστεί μετά από δύο χρόνια με τέσσερις (!) διαφορετικές ομάδες στο εξωτερικό (Κρακόβια, Μπνέι Σακχίν, Χάποελ Acre, Χάποελ Kfar Saba) αναφέρεται επίσης στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος, συγκρίνει Ολυμπιακό κι ΑΕΚ, ενώ μιλάει και για τις δύσκολες μέρες που προηγήθηκαν μέχρι να εξασφαλιστεί η άδεια συμμετοχής της Βέροιας από την ΕΕΑ. 
«Τραγικοί με Ολυμπιακό, αλλά βελτιωθήκαμε»

«Ξέραμε εξ αρχής ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα, μετά την αναβολή του πρωταθλήματος. Είχαμε μία καινούργια ομάδα και θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ερχόντουσαν παίκτες μέχρι πριν λίγες ημέρες κι έτσι δεν ήταν εύκολο για μας. Στόχος μας είναι να δείχνουμε σταδιακά καλύτερο πρόσωπο και νομίζω ότι το κάναμε απέναντι στην ΑΕΚ. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου ήμασταν τραγικοί, δείξαμε πολύ πιο μαχητικό πνεύμα, είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας, ήμασταν κοντά στο σκορ μέχρι τα τελευταία λεπτά και μπορούσε να γίνει το 1-1. Δεν έγινε, αλλά το αφήνουμε πίσω μας και συνεχίζουμε...».


«Πιο έτοιμη η ΑΕΚ, μας βοήθησε η ήττα από τον Ολυμπιακό»

«Το γεγονός πάντως ότι μας περίμεναν δύο τόσο δύσκολα παιχνίδια στο ξεκίνημα, ίσως να μην ήταν τόσο κακό, από τη στιγμή που στα πιο σημαντικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, θα είμαστε κι εμείς καλύτερα προετοιμασμένοι. Η ΑΕΚ εξάλλου ήταν σαφώς πιο έτοιμη, εμείς έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε όμως τίποτα να χάσουμε. Μόνο οφέλη μπορείς να έχεις από τέτοια παιχνίδια. Κι από το χθεσινό νομίζω πως μπορεί να κρατήσει αρκετά πράγματα η Βέροια. Μας βοήθησε κατά κάποιο τρόπο η ήττα από τον Ολυμπιακό για να δούμε τις αδυναμίες μας, δουλέψαμε καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και κάποια πράγματα πιστεύω ότι βγήκαν». 
«Ο,τι χειρότερο η αβεβαιότητα...»

Πόσο επηρέασε όμως εκείνον και τους συμπαίκτες του όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με την αδειοδότηση της ομάδας; «Είναι ό,τι χειρότερο για έναν ποδοσφαιριστή αυτή η αβεβαιότητα, να μην ξέρεις αν θα έχεις ομάδα ή θα μείνεις άνεργο για τουλάχιστον τέσσερις μήνες, μέχρι τον χειμώνα. Ηταν πολύ δύσκολο και για μας και για τις οικογένειές μας και νομίζω ότι επηρέασε την ομάδα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό...».

Παρ' όλα αυτά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τονίζει πως: «Δεν θα πρέπει να ξεγράφετε τη Βέροια. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τις απαντήσεις μας στο γήπεδο. Η ομάδα ωστόσο έχει πολύ καλό υλικό και σιγά-σιγά θα το δείξει, είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Ο καθρέφτης εξάλλου για όλους είναι ο αγωνιστικός χώρος...». 
«Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά θα γίνει μάχη»!

Οσο για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι θα δούμε το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, θεωρώ πως θα δούμε πολύ μεγάλη μάχη. Φαβορί πάντως είναι ο Ολυμπιακός, που πέρα από το πολύ καλό υλικό, έχει το know how του πρωταθλητισμού. Από εκεί και πέρα νομίζω πως ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ξεκινούν από το ίδιο σημείο και θα διεκδικήσουν εξίσου τον τίτλο. Σε σχέση με τους υπόλοιπους πάντως η ψαλίδα έχει ανοίξει πολύ».

Ενώ για τη δική του απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια: «Δεν μπορώ να πω ακόμη αν νιώθω δικαιωμένος, είναι νωρίς και θα φανεί στην πορεία. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής και να δείξω αυτά που μπορώ...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ