Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βραδιά Τέχνης και Λόγου διοργάνωσε στη Βέροια το εργαστήρι ζωγραφικής του Κώστα Αρώνη

Το εργαστήρι ζωγραφικής του Κωνσταντίνου Αρώνη, με την ευκαιρία της έναρξης των δραστηριοτήτων του για την ακαδημαϊκή περίοδο 2016 - 2017, διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής 16/9 στο café ΜcOza στη Βέροια, θεατρικό αναλόγιο, με την υποστήριξη του Ποιητικού Πυρήνα. Η τέχνη του Λόγου συνάντησε την τέχνη της Ζωγραφικής, με τα έργα των σπουδαστών του εργαστηρίου να «συνομιλούν»
με κείμενα ποιητών και συγγραφέων, εκδομένα ή ανέκδοτα, μέσα από τη διαδικασία της εκφραστικής ανάγνωσης. Οι ίδιοι οι λογοτέχνες αλλά και νέοι performer, εμπνευσμένοι από τα ίδια τα έργα, ανακατεύτηκαν με τους ακροατές, συνδέοντας το λόγο και την εικόνα με τρόπο διαδραστικό.


Στο θεατρικό αναλόγιο διαβάστηκαν ποιήματα και αποσπάσματα θεατρικών μονολόγων της Κούλας Αδαλόγλου, του Βασίλη Δασκαλάκη, του Δημήτρη Καπετανάκη, του Δημήτρη Καρασάββα, του Σούλη Λιάκου, του Νίκου Μανούδη, του Δημήτρη Γ. Παπαστεργίου και του Παύλου Παρασκευαΐδη.

Διάβασαν η Χάρις Αρώνη και η Νίκη Χριστοφορίδου, τη βραδιά έντυσε μουσικά ο Μάριος Δασκαλάκης, ενώ η σκηνοθεσία ήταν της Αλεξάνδρας Μυλωνά.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη βραδιά:













ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ