Quantcast

http://picasion.com/

Αγωνιστικό κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής Βέροιας

Κάλεσμα συμπόρευσης στον αγώνα απευθύνει με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Επιτροπή Βέροιας προς το λαό της Βέροιας τους εργαζομένους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες και τις γυναίκες. Καλεί σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑ.Μ.Ε., που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στην Πλατεία Αριστοτέλους, το Σάββατο 10/9 και ώρα 18:00.

«Συμπόρευση στην αντίσταση απέναντι στο ξεκλήρισμά μας και αντεπίθεση για μια ζωή αντάξια του 21ου αιώνα.
 Όχι στους φόρους και στη φοροληστεία, να πληρώσει τώρα η υπαίτια πλουτοκρατία!
Η συνεχής καταιγίδα των μέτρων σφαγιάζει δικαιώματα, επιδεινώνει τη ζωή μας! Ήδη η τσέπη χιλιάδων συνταξιούχων έχει αδειάσει από τον πρόσφατο νόμο-λαιμητόμο για το ασφαλιστικό που πέρασε η κυβέρνηση ενώ παράλληλα δυναμώνει η φοροληστεία με παλιά και νέα μέτρα και βρίσκεται σε εξέλιξη μπαράζ κατασχέσεων για τα ληξιπρόθεσμα χρέη, αξιοποιώντας παλιούς και νέους εισπρακτικούς μηχανισμούς.

Όχι στα νέα μέτρα πτώχευσης του λαού! Eμείς δε ζούμε με 400 ευρώ!
Τα νέα μέτρα που ακολουθούν στα εργασιακά, στις απολύσεις, στο δικαίωμα στην απεργία, τα συνεχόμενα φορολογικά μέτρα που στριμώχνουν στον τοίχο την εργατική-λαϊκή οικογένεια έχουν έναν και μόνο κερδισμένο: Τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, την προστασία και τον πολλαπλασιασμό των κερδών του μονοπωλιακού κεφαλαίου σε κάθε κλάδο.

Εδώ και τώρα να γίνει καθολικό αίτημα των εργαζόμενων η υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για άμεση επαναφορά του κατώτερου μισθού στα 751€ και των Κλαδικών Συμβάσεων με το πλαίσιο ταξικού κινήματος, με καθολική ισχύ και υποχρεωτικότητα.

Αγώνας τώρα για να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, να μην γίνει κανένας πλειστηριασμός! Κανένα παιδί λαϊκής-εργατικής οικογένειας να μην μείνει έξω από από τους παιδικούς σταθμούς.
Κανένας μόνος του !
Να δυναμώσει η αλληλεγγύη, να ριζώσει η Λαϊκή Επιτροπή στην γειτονιά!».

Η Λαϊκή Επιτροπή Βέροιας, σε καλεί να συμμετάσχεις στο συλλαλητήριο του ΠΑ.Μ.Ε., στην Πλατεία Αριστοτέλους το Σάββατο 10/9 και ώρα 18:00. Θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Βέροια, 16:00 από την Πλατεία Ωρολογίου. Για δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα.

6976316661

6936409111

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ