Άντρες που οι Βεροιώτισσες δεν αντέχουν στιγμή

Είναι ορισμένοι τύποι αντρών που κερδίζουν από την πρώτη στιγμή τις Βεροιώτισσες και άλλοι πάλι που δεν τους αντέχουμε ούτε λεπτό. Και με το δίκιο μας κορίτσια. Η μάχη των δύο φύλων είναι αέναη και η ανάδειξη νικητή είναι συχνά αμφίβολη. Δεν είναι ότι οι γυναίκες είμαστε «προγραμματισμένες» να ψάχνουμε συγκεκριμένους τύπους αντρών. Είναι ότι
υπάρχουν μερικά ελαττώματα που απλά δεν μπορούμε να τα χωνέψουμε. Η «δαιμονίτσα» του «Βεροιώτη» συγκέντρωσε και σας παραθέτει συγκεκριμένους τύπους ανδρών που μπορούν με τη συμπεριφορά τους να κάνουν έξαλλη μια Βεροιώτισσα.

Ο μαμάκιας

man_mother-ipopgr
Εδώ ξεκινάει μια πονεμένη ιστορία για κάθε γυναίκα του πλανήτη. Το κεφάλαιο «μαμά» στη ζωή του άνδρα είναι δομημένο σε τόσο γερά θεμέλια, που δύσκολα μπορούν να σπάσουν όση διπλωματία και προσπάθεια και να καταβάλλει το ασθενές φύλο για την καθημερινή του επιβίωση.

Η γυναίκα που μεγάλωσε το αντικείμενο του πόθου σας κάνει τα καλύτερα φαγητά -σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του- σιδερώνει με ιδιαίτερα μαεστρία και εξαφανίζει κάθε ζάρα, είναι η βασίλισσα της ζωής του. Και ναι, αυτή τη λατρεία μπορούμε να την κατανοήσουμε μέχρι το σημείο που η λέξη «μαμά» δεν γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της δικής μας καθημερινότητας με το έτερον ήμισυ. Μια Βεροιώτισσα σίγουρα απωθείται από τον άντρα που για κάθε απόφαση της ζωής του θέλει τη γνώμη της μαμάς και δεν γίνεται το στήριγμα της σχέσης. Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, για να είμαστε δίκαιες, αλλά σίγουρα ο άντρας που δεν απαλλάσσεται από τα μητρικά δεσμά δεν θα απαλλαγεί και από την μοναξιά του!

Το θύμα της μόδας
FashionVictim04Big
Γυναίκα και μόδα πάνε πακέτο, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Οι νέες τάσεις και οι πασαρέλες γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του γυναικείου φύλου. Και φυσικά οι γυναίκες δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην εμφάνιση του άνδρα. Το προσεγμένο αρσενικό πρέπει να είναι περιποιημένο για να κεντρίσει το ενδιαφέρον της γυναίκας. Προσοχή όμως! Όχι περισσότερο προσεγμένο από την ίδια.

Αυτή η κατηγορία Βεροιωτάδων που φοράει ό,τι είναι πιο πολύ στη μόδα, από την κορυφή μέχρι τα νύχια και δεν σταματάνε να μιλάνε για την εμφάνισή τους, γίνονται απωθητικοί και παίρνουν αμέσως την ταμπέλα του fashion victim. Αν είναι στο ραντεβού να μιλάμε με το αντικείμενο του πόθου μας για το αν η εσπαντρίγια πρέπει να είναι σε ναυτικό στιλ ή μονόχρωμη, τότε καλύτερα να βγούμε με την κολλητή μας!

Ο κολλημένος με τα βάρη

man-working-out-gym
Αν ο Βεροιώτης που σας έχει κεντρίσει το ερωτικό ενδιαφέρον ξέρει ακριβώς τι είναι τα αμινοξέα -χωρίς να είναι επιστήμονας- γνωρίζει με ακρίβεια το ποσοστό λίπους στο σώμα του, ποιες τροφές θα το εξαφανίσουν και θα τον κάνουν να είναι «φέτες» τότε σίγουρα κάτι τρέχει μαζί του!

Η κατηγορία αυτή ανδρός απέχει από αυτόν που γυμνάζεται για να είναι υγιής και για να απαλλάσσεται από το καθημερινό στρες. Είναι μια κατηγορία ξεχωριστή που συνήθως στην ερώτηση «τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;» απαντά «να ιδρώνω στο γυμναστήριο» ή λιτά και απέριττα «είμαι στον όγκο!». Ο «σφίχτης» όπως συνηθίζουμε να τον αποκαλούμε στα φιλικά πηγαδάκια είναι απωθητικός για τις περισσότερες 
Βεροιώτισσες , που (ας μην κρυβόμαστε) βρίσκουν ερωτική την κοιλίτσα!

Όλη μου η ζωή ένα check in

facebook-check-in
Είναι κοινά αποδεκτό ότι η εισβολή των social media στη ζωή μας έχει αφαιρέσει ένα μεγάλο κομμάτι της υγιούς καθημερινότητας που είναι η ανθρώπινη επαφή. Μιλάμε πλέον με τους φίλους μας στο Facebook, κάνουμε συνεχώς check in στα μέρη που επισκεπτόμαστε ώστε οι φίλοι να μην χάσουν λεπτό από τις ωραίες μέρες που περνάμε.

Υπάρχουν όμως στιγμές που καλό θα είναι το κινητό να μπαίνει στην άκρη και μια τέτοια στιγμή είναι το ραντεβού με τον άντρα που μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Και ξαφνικά βρισκόμαστε μπροστά στη δυσάρεστη έκπληξη: το κινητό είναι η προέκταση του χεριού του άντρα που φλερτάρουμε. Το μέρος που έχουμε βγει για να ερωτοτροπήσουμε κοινοποιείται σε όλους μαζί με το ανάλογο συναίσθημα («ο Κώστας νιώθει αγχωμένος», «περνάει φανταστικά» και άλλα συναφή του Facebook!). Εντάξει, και οι Βεροιώτισσες το κάνουν, εδώ όμως μιλάμε για τα σπαστικά των Βεροιωτών…

Ο βασιλιάς του δράματος

LS_Crying-men
Αν για κάτι ξεχωρίζουμε εμείς οι γυναίκες είναι το κλάμα και αυτή η μοναδική ικανότητα που έχουμε να κάνουμε τα πάντα να φαίνονται δύσκολα. Όσο και αν αυτό μας πειράζει όταν μας το επισημαίνουν είναι αλήθεια, έχουμε το δράμα στο τσεπάκι μας.

Τι γίνεται όμως όταν το ρόλο του βασιλιά του δράματος αναλαμβάνει ο άνδρας; Μια καθημερινή πρωινή κίνηση στους δρόμους μετατρέπεται σε Γολγοθά που έκανε τη ζωή ένα «ατελείωτο μαρτύριο», η ήττα της Βέροιας γίνεται «μη μου μιλάς, είμαι χάλια» (είχε και 2 απανωτά ντέρμπυ ρε φίλε) ή ακόμα και η αδυναμία απόκτησης ενός iphone γίνεται «δουλεύω τόσες ώρες και είμαι πάλι φτωχός». Ένας τέτοιος βασιλιάς να είστε σίγουροι ότι χάνει το θρόνο του στη γυναικεία καρδιά! Και για να μην είμαστε πολύ αυστηρές, αν θέλετε διατηρήστε το δράμα σας, αλλά με τους κολλητούς σας. Σίγουρα θα σας συμπονέσουν καλύτερα!

Ο άλαλος

46687_article_full
Λένε ότι μια από τις πιο άβολες στιγμές στη ζωή ενός δημοσιογράφου είναι όταν παίρνει συνέντευξη από τον καλεσμένο του και εκείνος δεν έχει πολλά να πει ή απαντάει μονολεκτικά. Αυτό μπορεί να γίνει και η χειρότερη στιγμή μιας γυναίκας με τον άνδρα που έχει ερωτευτεί.

Ναι, είναι σίγουρο ότι μια γυναίκα δύσκολα σταματάει να μιλάει, μιλάει ακόμα και όταν δεν έχει κάτι να πει! Μάλιστα σύμφωνα με έρευνες το γυναικείο φύλο αρθρώνει καθημερινά 13.000 περισσότερες λέξεις από το ανδρικό. Αλλά ένα ραντεβού με έναν άνδρα που είναι μουγκός -ή ακόμα χειρότερα μια σχέση με έναν μουγκό- κάνει το χρόνο να σταματάει βασανιστικά. Πώς θα καταλάβουμε τι διάθεση έχετε και ποια είναι τα συναισθήματά σας αν υτά δεν μπουν σε προτάσεις; Πόσες μαντεψιές να κάνει μια γυναίκα σε μια μέρα; Δύσκολη η ισορροπία ανάμεσα στο πολύ και στο καθόλου, αλλά για όλα υπάρχει χρυσή τομή.


Ο ξερόλας

fhshdfysΑυτός ο τύπος Βεροιώτη που ακολουθεί μπορεί να κάνει μια γυναίκα ταύρο εν υαλοπωλείω. Λέει πως γνωρίζει τα πάντα γύρω από τα πολιτικά τεκταινόμενα, έχει οικονομικές γνώσεις και άποψη για φόρους, εργασιακά και πόσο θα πονέσει η τσέπη μας από τις κυβερνητικές αποφάσεις, ξέρει από μόδα, από γυναικεία ψυχολογία, από ζώδια, από θέματα ιατρικής. Τα ξέρει όλα και μάλιστα δύσκολα κάνει διάλογο. Ο φωτεινός παντογνώστης δεν γοητεύει καμία Βεροιώτισσα (άραγε αυτό το ξέρει;).

Ο άνδρας με τα καβούρια στις τσέπες
stingy_man_coins1Ναι, περνάμε δύσκολες εποχές, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Τα οικονομικά είναι δύσκολα και οι μισθοί παίρνουν συνεχώς την κάτω βόλτα. Σε κανέναν δεν περισσεύουν. Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι το σημείο να μην πληρώνεις τίποτα και να μετράς και το τελευταίο δεκάλεπτο υπάρχει απόσταση.Ο τσιγκούνης άνθρωπος είναι μάστιγα σε γενικές γραμμές. Ο τσιγκούνης άνδρας είναι μαχαιριά στην καρδιά μιας Βεροιώτισσας. Είναι αυτός που όταν έρχεται ο λογαριασμός είναι πάντα -και τυχαία στην τουαλέτα- βγάζει το κομπιουτεράκι στο κινητό του για να μοιράσει με ακρίβεια (ακόμα και με δεκαδικά ψηφία) το ποσό δια δύο ή ακόμα χειρότερα μετράει τις μπουκιές του και πληρώνει με βάση πιο φαγητό έφαγε. Δεν υπάρχει σωτηρία, πάρτε το απόφαση.

Ο μισογύνης
shutterstock_73575268
Και φτάνει η πολυπόθητη ώρα του ραντεβού. Έχεις ντυθεί, έχεις βαφτεί έχεις γίνει μια πραγματική θεά. Και μόλις το αντικείμενο του πόθου σου εμφανίζεται η πρώτη κουβέντα που σου λέει είναι «μα γιατί δίνουν δίπλωμα οδήγησης στις γυναίκες;». Είναι αγενές να νευριάσεις και να τον βρίσεις, σκέφτεσαι. Παίρνεις μια βαθιά ανάσα και χαμογελάς. Ξεκινάει η συζήτηση και συνειδητοποιείς ότι για όλα τα δεινά του πλανήτη φταίνε οι γυναίκες. Ο μισογύνης έχει στο στόχαστρό του το ασθενές φύλο και πετάει τα βέλη του αβίαστα. Ένα ερώτημα σου δημιουργείται αλλά ποτέ μάλλον δεν θα πάρεις απάντηση: γιατί βγήκε ραντεβού τελικά; Άβυσσος η ψυχή του Βεροιώτη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις