Quantcast

http://picasion.com/

Ενημερωτική ημερίδα της NOVACERT για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών στο Agrofest

Το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων και Αγροτικών Μηχανημάτων Δυτικής Μακεδονίας “Agrofest”, πραγματοποιήθηκε από 27 έως 31 Ιουλίου στα Σέρβια Κοζάνης, με τη NOVACERT να συμμετέχει δυναμικά διοργανώνοντας ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών. Την ημερίδα με θέμα «Εγκατάσταση νέων γεωργών:
Δυνητικοί δικαιούχοι, Κριτήρια επιλεξιμότητας και ενίσχυση μοριοδότησης», παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον νέοι της περιοχής, επισκέπτες και εκθέτες.

Η εισηγήτρια κα. Μαρία Τσιάκα, σύμβουλος επιχειρήσεων του τμήματος Επιχειρησιακών και Επενδυτικών Προγραμμάτων της εταιρείας, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια μοριοδότησης, το ύψος της επιδότησης και φυσικά τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνεται η βαθμολογία των υποψηφίων του Υπομέτρου 6.1. γνωστού και ως «Νέοι Αγρότες».

Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, όπου απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα και οι προβληματισμοί των νέων αγροτών της περιοχής. Η συμμετοχή στον διάλογο ήταν ιδιαίτερα θερμή, δεδομένης μάλιστα και της πρόσφατης πληροφόρησης ότι η προκήρυξη του προγράμματος θα γίνει μέσα στον επόμενο μήνα. 




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ