Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αδειάζει η Βέροια για την μεγάλη έξοδο του Δεκαπενταύγουστου

Από νωρίς το πρωί σήμερα Δευτέρα έχει ξεκινήσει η έξοδος των τελευταίων αδειούχων, αλλά και των εκδρομέων του τριημέρου του Δεκαπενταύγουστου. Στην είσοδο της Εγνατίας Οδού σημειώνεται το αδιαχώρητο με τους ταξιδιώτες να φεύγουν με προορισμό την Κατερίνη, την Λεπτοκαρυά, το Λιτόχωρο, τον Πλαταμώνα και την Χαλκιδική. Μάλιστα, δεν
είναι και λίγοι εκείνοι οι Βεροιώτες που ταξιδεύουν για τα νησιά, όπως αυτά της Θάσου, της Σκιάθου και της Αμμουλιανής. Αυτήν την στιγμή, επάνω στην Εγνατία Οδό, η κίνηση των οχημάτων είναι αυξημένη και άνδρες της Τροχαίας Βέροιας βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να περιορίσουν το μποτιλιάρισμα που δημιουργείται. Αυξημένη είναι και η κίνηση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που επέλεξαν να φύγουν για τις διακοπές τους με αεροπλάνο. Επί ποδός η Τροχαία στο εθνικό οδικό δίκτυο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Ελληνική Αστυνομία όπως κάνει εξάλλου κάθε χρόνο, έχει λάβει έκτακτα μέτρα για την ασφάλεια των εκδρομέων που αποχαιρετούν την Βέροια με τα ΙΧ τους.

Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. περιλαμβάνει αυξημένη αστυνόμευση του οδικού δικτύου με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής, ενισχυμένη αστυνομική παρουσία σε σημεία όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα, αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, καθώς και σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών.

Συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν ειδικούς και γενικούς ελέγχους, για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα κλπ, καθώς και για παραβάσεις που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ