Quantcast

http://picasion.com/

Και το σαββατοκύριακο, το τραπέζι μας στρώνουν τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΟΙΧΤΑ
Ετοιμάζεστε να αποδράσετε και να περάσετε ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα του καλοκαιριού σε κάποια παραλία, στο εξοχικό ή στο σπίτι στο χωριό; Όπου και αν επιλέξετε να πάτε, φροντίστε να χαλαρώσετε γιατί τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» θα φροντίσουν για το τραπέζι σας.  Πριν φύγετε, περάστε μια

βόλτα από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» και επιλέξτε το μενού του σαββατοκύριακου. Οι έτοιμες λύσεις στο ταψάκι τους έχουν γίνει πλέον λατρεία στις Βεροιώτικες κουζίνες, ενώ τα κορυφαίας ποιότητας κρέατα κάνουν τα ψησίματά μας αξέχαστα! Ότι και αν επιλέξετε, σίγουρα εσείς και η οικογένειά σας θα απολαύσετε το φαγητό σας. 
Τηγανιές χοιρινό και κοτόπουλο με πιπεριά και όλα τα μυρωδικά, σουβλάκια χοιρινό και κοτόπουλο έτοιμα μαριναρισμένα, σνιτσελάκια παναρισμένα έτοιμα για το τηγάνι, μπιφτέκια φτιαγμένα με την οικογενειακή συνταγή, ρολά χοιρινό, μοσχάρι και κοτόπουλο γεμιστά, χωριάτικα λουκάνικα, μπριζόλες, πανσέτες αλλά και έτοιμες λύσεις (ρωτήστε τι καλό έχουν), σας περιμένουν με τη γνωστή ποιότητα που τα τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» προσφέρουν τόσα χρόνια τώρα.





Και μην ξεχνάτε και τα πακέτα προσφορών των κρεοπωλείων «Ειλικρίνεια» που ισχύουν όλο το χρόνο. ΔΕΙΤΕ:

Ένα κοτόπουλο (1500-1600kg)
Ένα κιλό κιμά ανάμεικτο
Ένα κιλό χοιρινές μπριζόλες ή πανσέτες
από 20,00€ τώρα ΜΟΝΟ 16,00€ !!!

Ένα κιλό κρέας χοιρινό Α-Ο
Ένα κιλό κρέας μοσχάρι Α-Ο
Ένα κοτόπουλο (1500 - 1600 kg)
από 22,00€ τώρα ΜΟΝΟ 19,00€ !!!


Με ένα τηλεφώνημα όλα τα προϊόντα στο σπίτι σας!



-Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

 










-Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ