Quantcast

http://picasion.com/

Στην Ημαθία το τηλεοπτικό συνεργείο του BBC2

Στην πράξη εφαρμογή του μνημονίου συνεργασίας του Δήμου Νάουσας με τον Δήμο Θεσσαλονίκης είχαμε για μια ακόμη φορά την περασμένη εβδομάδα με την έλευση στη Νάουσα τηλεοπτικού συνεργείου του BBC2, στο πλαίσιο δράσης του ΕΟΤ για την ανάδειξη δημοφιλών αλλά και λιγότερο γνωστών ελληνικών προορισμών μέσα από τη βιομηχανία του θεάματος. Tα γυρίσματα του BBC2 αφορούσαν την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς του διάσημου Βρετανού σεφ και τηλεπαρουσιαστή Rick Stein “Rick Stein’s Long Weekends”, η οποία θα παρουσιάζει την πόλη της Θεσσαλονίκης ως ιδανικό προορισμό τουρισμού πόλεων, καθώς και τόπο γαστρονομικού και πολιτισμικού τουρισμού μαζί με τους δορυφόρους του, όπως ο Δήμος Νάουσας.

Τα γυρίσματα έγιναν σε κτήματα του κάμπου της Νάουσας, όπου κυριάρχησαν προτάσεις βασισμένες στο ροδάκινο καθώς και στο Νυμφαίο της Σχολής του Αριστοτέλη.






Την εκπομπή Rick Stein’s Long Weekends παρακολουθούν περί τα έξι εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως. Απευθύνεται σε λάτρεις του φαγητού οι οποίοι αναζητούν ιδέες ολιγοήμερων διακοπών σε ευρωπαϊκές πόλεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ