ΠΡΟΣΦΟΡΑ «Time4Gym» μέχρι 30/7: 12 μήνες με 169€ και Ιούλιος - Αύγουστος ΔΩΡΟ!

ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ
Η γυμναστική δεν έχει εποχή. Είναι κάτι που επιβάλλεται να κάνουμε όλο το χρόνο αν θέλουμε να νιώθουμε ευεξία, να έχουμε υγεία και φυσικά καλλίγραμμο κορμί. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας στο «Time4Gym», στο πιο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο της πόλης και με απίστευτη προσφορά και φουλ παροχές! Μη χάνετε χρόνο! 12 μήνες με όλες τις παροχές και extra... ο Ιούλιος και ο Αύγουστος ΔΩΡΟ!!! Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλους Ιουλίου.
Που σημαίνει: 37 ώρες ομαδικά προγράμματα την εβδομάδα στην αίθουσα: Zumba, Power Yoga, Pilates, Dance Aerobic, Step Aerobic, Tae - Bo, Kick Boxing, Body Sculpt, Time4your body, Mix Fight, TABATA, Stay Fit, Body Pump, Stretching, Cirquit Trainning, Abs&Hips, Mix Fitness- πρόγραμμα στα βάρη από εξειδικευμένους γυμναστές απόφοιτους ΤΕΦΑΑ, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, σάουνα και λιπομέτρηση!!!

Δοκιμάστε και απολαύστε άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα στα σύγχρονα και πρωτοποριακά μηχανήματα του «Time4GYM», Better Belly, Power Plate, Vacu Power, Solariun και δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται!

Πλατεία Αγίου Αντωνίου, Βέροια
τηλ. 2331022257

Δημοφιλείς αναρτήσεις