Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Πολλά γκολ στο Γαλλία - Ισλανδία

Η Γαλλία αντιμετωπίζει απόψε (03/07) στις 22:00 την Ισλανδία και καλείται να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, παίρνοντας την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Euro 2016, εκεί όπου την περιμένει από χθες το βράδυ η Γερμανία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση του αγώνα, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν
στην Ελλάδα. Η Γαλλία έχει απέναντι της σήμερα την Ισλανδία επί της οποίας παραμένει αήττητη στα 11 μεταξύ τους παιχνίδια, μετρώντας οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες, την ίδια στιγμή που οι “τρικολόρ” έχουν κερδίσει και τα έξι παιχνίδια επί γαλλικού εδάφους. Η προϊστορία ωστόσο, δεν παίζει… μπάλα και η Γαλλία καλείται να βγάλει επιτέλους στο γήπεδο το πραγματικό της πρόσωπο κόντρα στην αξιόμαχη Ισλανδία. “Γνωρίζουμε πως η Ισλανδία δεν έφτασε τυχαία στα προημιτελικά. Έφτασε μέχρι εδώ γιατί το αξίζει. Διαθέτει παίκτες με ποιότητα, ενώ κέρδισε δίκαια την Αγγλία. Εμείς θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί αλλά και προσεχτικοί στην άμυνα, καθώς έχουμε απέναντι μας μια επικίνδυνη ομάδα”, δήλωσε ο τεχνικός Ντιντιέ Ντεσάμπ. Αυτό θα είναι το 80ο παιχνίδι της Εθνικής Γαλλίας στο Stade de France, όπου μετράει 49 νίκες, 20 ισοπαλίες και δέκα ήττες, με τους “τρικολόρ” να παραμένουν αήττητοι στα 16 τελευταία παιχνίδια τους επί γαλλικού εδάφους (14 νίκες, δυο ισοπαλίες).

Η Ισλανδία έδειξε αγωνιστική συνέπεια, έβγαλε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και βρίσκεται επάξια στα προημιτελικά, όπου θα κοντράρει στα ίσα τη διοργανώτρια Γαλλία. Οι “ψαράδες” αν και ήταν ένα από τα αουτσάιντερ του 6ου ομίλου κατάφεραν να προκριθούν ως δεύτεροι και αήττητοι στην επόμενη φάση, σημειώνοντας δυο ισοπαλίες με Πορτογαλία (1-1) και Ουγγαρία (1-1) αλλά και μια νίκη επί της Αυστρίας (1-2). Στους “16” η Ισλανδία βρήκε απέναντι της την Αγγλία κόντρα στην οποία πήρε μια ιστορική νίκη – πρόκριση με ανατροπή (1-2). Βρέθηκε μόλις στο 4’ πίσω στο σκορ από πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρούνεϊ, με τους Σίγκουρντσον (6’) και Σίγκτορσον (18’) στη συνέχεια να της δίνουν το εισιτήριο για τους “16”.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπογραμμιστεί ότι τα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια των δυο ομάδων έληξαν με το ίδιο σκορ (3-2). Η Ισλανδία, μάλιστα, είναι μια από τις δυο ομάδες στο φετινό Euro που έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια, ενώ τα έξι τέρματα που έχει σημειώσει έχουν επιτευχθεί από έξι διαφορετικούς παίκτες. Η Γαλλία, από την πλευρά της, έχει 44 σουτ περισσότερα από την Ισλανδία στο φετινό Euro, αλλά έχει σημειώσει τον ίδιο αριθμό τερμάτων με την Ισλανδία (6). Επιλογή, λοιπόν, από το Γαλλία – Ισλανδία, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.10.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ