Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με τα γκολ στον ημιτελικό (VIDEO)

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 50 ΕΥΡΩ
Στο «Parc Olympique Lyonnais» κοντράρονται Πορτογαλία και Ουαλία για την ημιτελική φάση του Euro 2016, με τις δυο ομάδες να καταθέτουν την... ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο με στόχο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε
έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες
μεταξύ των οποίων είναι και η Interwetten, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Τα… ψέματα τελειώνουν σιγά-σιγά στο φετινό EURO. Σήμερα γύρω στα μεσάνυχτα (ή νωρίς τα ξημερώματα) θα γνωρίζουμε την πρώτη εκ των δύο ομάδων που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο μεγάλο τελικό της Κυριακής (10/07). Αντίπαλοι στη Λυών… η Πορτογαλία με την Ουαλία, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να έχει πετύχει ένα… μοναδικό κατόρθωμα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά χωρίς νίκη σε κανονική διάρκεια αγώνα! Μέτρησε τρεις ισοπαλίες στη φάση των ομίλων (1-1 με Ισλανδία, 0-0 με Αυστρία, 3-3 με Ουγγαρία), στους «16» απέκλεισε την Κροατία στην παράταση (με το γκολ του Κουαρέσμα) και στα προημιτελικά χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει την Πολωνία. Έχασαν τον προημιτελικό λόγω ενοχλήσεων, όμως είναι κανονικά διαθέσιμοι για το σημερινό ματς ο αριστερός μπακ Ράφαελ Γκερέιρο και ο μέσος Αντρέ Γκόμες. Αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή ο κεντρικός αμυντικός Πέπε (κάτι που επιβεβαίωσε και ο Σάντος στις χθεσινές δηλώσεις του), ενώ κανονικά δηλώνει «παρών» και ο Ρονάλντο. Λογικά ο Ράφαελ Γκερέιρο θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Ντανίλο Περέιρα προαλείφεται ως αντικαταστάτης του τιμωρημένου Γουίλιαμ Καρβάλιο στα αμυντικά χαφ.

Κι αν η Πορτογαλία είναι σαφώς πιο έμπειρη σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων, η Ουαλία έρχεται στο σημερινό ημιτελικό με τη φόρα της πρωτάρας και με μία απίστευτη δίψα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Υπόθεση εθνικής σημασίας το σημερινό ματς, με τους Ουαλούς να έχουν ήδη βγάλει το καπέλο στον Κρις Κόουλμαν και τους παίκτες του για την εκπληκτική -μέχρι στιγμής- πορεία. Είναι ήδη επιτυχημένοι οι Ουαλοί, οι οποίοι έχουν κάνει ένα πολύ μακρύ «ταξίδι» στην παρθενική τους συμμετοχή σε τελική φάση EURO. Τα… παράσημα ξεκίνησαν να μπαίνουν με την κατάκτηση της 1ης θέσης στη φάση των ομίλων (σερί 2-0-1, προσπέρασαν την Αγγλία), για να ακολουθήσει η αγχωτική πρόκριση επί της Βόρειας Ιρλανδίας στη φάση των «16» (με ένα αυτογκόλ των Βορειοϊρλανδών) και να… καταλήξουμε στο απίστευτο 3-1 των προημιτελικών επί του Βελγίου. Η Ουαλία θα αναγκαστεί να αγωνιστεί σήμερα χωρίς τους τιμωρημένους Άαρον Ράμσεϊ και Μπεν Ντέιβις, με την απουσία του πρώτου να είναι κομβική (άτυπος… υπαρχηγός μετά τον Μπέιλ, θυμίζουμε ότι ο «κάπτεν» της ομάδας είναι ο Άσλεϊ Γουίλιαμς). O Τζέιμς Κόλινς της Γουέστ Χαμ θα καλύψει το κενό του Ντέιβις στα μετόπισθεν, ενώ ως πιθανότερος αντικαταστάτης του Άαρον Ράμσεϊ φαντάζει ο Άντι Κινγκ, με τους Τζόνι Γουίλιαμς και Ντέιβ Έντουαρντς να διεκδικούν επίσης τη θέση.

Περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν στο σημερινό παιχνίδι, με αμφότερες τις ομάδες να διαθέτουν παίκτες ικανούς στο σκοράρισμα. θα πάμε λοιπόν με το Goal / Goal σε απόδοση 2.20.

Δείτε το βίντεο του Πορτογαλία - Ουαλία, μπείτε στον διαγωνισμό και κερδίστε 50 ευρώ (λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί):


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ