Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκπληκτικό φαγητό με ζωντανή μουσική απόψε στον πιο «Πράσινο Κήπο»!

Ο καταπράσινος καλοκαιρινός χώρος του κτήματος «Πράσινος Κήπος» στην Αλεξάνδρεια είναι ένας εκπληκτικός για τα δεδομένα της περιοχής μας πολυχώρος, με μοναδικές επιλογές διασκέδασης και παιχνιδιού για όλες τις ηλικίες, όλη την οικογένεια και όλα τα γούστα. Από το πρωί για καφέ, μέχρι το βράδυ για ποτό και φαγητό, με ενδιάμεσο παιχνίδι στα πάρκο φουσκωτών για τους μικρούς του φίλους, ο «Πράσινος Κήπος» μας υποδέχεται στον 17 στρέμματα χώρο του όλο το καλοκαίρι, με δροσιά και κυρίως χωρίς κουνούπια!
Τα βράδια του Σαββάτου μάλιστα, μας περιμένει στην ταβέρνα του «Πράσινοι Κήποι», για να απολαύσουμε το νέο του μενού με εκλεκτά κρέατα και απολαυστικούς μεζέδες, με συνοδεία ζωντανής μουσικής και επιλεγμένων ελληνικών τραγουδιών.
Απολαύστε την άψογη περιποίηση, τη δροσιά και το καταπράσινο -χωρίς κουνούπια(!)- σκηνικό που προσφέρει ο «Πράσινος Κήπος» και αφεθείτε στις μοναδικές μελωδίες της μουσικής παρέας, της Δέσποινας Κανελλιάδου στο τραγούδι, του Οδυσσέα Ιωαννίδη στο μπουζούκι και στο τραγούδι και του Δημήτρη Γιαννόπουλου στην κιθάρα και στο τραγούδι. 

Ο χώρος του «Πράσινου Κήπου» είναι κατάλληλος για κοινωνικές εκδηλώσεις όπως βαπτίσεις και πάρτι γενεθλίων.
Βρείτε τον «Πράσινο Κήπο» στο facebook ΕΔΩ και στη σελίδα του ΕΔΩ.

Δείτε τον ολοκαίνουριο κατάλογο του «Πράσινου Κήπου» και καλή διασκέδαση!
Τηλέφωνο: 6972826607
Μπογιατζή Κατερίνα









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ