Quantcast

http://picasion.com/

Από τον Ολυμπιακό στη Βέροια ο Ασίγκμπα

Γεμίζει το ρόστερ της σιγά σιγά η Βέροια. Μετά και την πρόσληψη του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο, ήρθε η σειρά για νέα μεταγραφή. Ο λόγος για τον Μαρκ Ασίγκμπα, ο οποίος αποκτήθηκε από την Βέροια ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος δεξιός μπακ ανήκει στους Πειραιώτες από το 2014, ενώ από το 2013 μέχρι σήμερα έχει παίξει σε Φωκικό και Παναχαϊκή.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βέροιας: «Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε σήμερα η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ. Ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας του Βορρά» είναι ο Mark Asigba. Ο 26χρονος Γκανέζος μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό.
Ο Mark Asigba, που γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1990 (έχει ύψος 1,77), στην πρωτεύουσα της Γκάνας, Άκκρα, είναι γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.
Πρώτος σταθμός στην ευρωπαϊκή του καριέρα ήταν η ισπανική Ντεπορτίβο Μαντριντέγιος.
Το νέο απόκτημα της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2013-’14 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα του Φωκικού (το «κοντέρ» του κατέγραψε 18 συμμετοχές και 1 γκολ).
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με την ομάδα της Άμφισσας άνοιξαν την πόρτα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» με τη σειρά τους το καλοκαίρι του 2014 τον παραχώρησαν με υποσχετική στην Παναχαϊκή.
Ο Mark Asigba την τελευταία διετία (2014-2016) με την φανέλα της ομάδας της Πάτρας μετράει 53 συμμετοχές συνολικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ