Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτός είναι ο πιο «Πράσινος Κήπος» της Ημαθίας!

ΦΑΓΗΤΟ, ΠΟΤΟ, ΠΑΙΔΟΧΩΡΟΣ, ΝΕΡΑ, ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!
Είναι ένα μέρος που δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει την κάθε επιθυμία μας που έχει να κάνει με διασκέδαση για τους μεγάλους, στιγμές ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού για τους μικρούς, χαλάρωση, δροσιά, εκπληκτικό φαγητό, ποτά και καφέ. 

Και όλα αυτά μέσα σε μια τεράστια πράσινη έκταση 17 στρεμμάτων, γεμάτη πλατάνια, νερά, χρώματα και πολλά ζωάκια... Μοιάζει μαγικό, ε; Είναι! 
Και βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια, πίσω από το Lidl, σε μια έκταση - φαινόμενο για την περιοχή μας, με απίστευτες δυνατότητες και επιλογές για όλους!



Τι θα βρείτε στον «Πράσινο Κήπο»; Ανθρώπους όλων των ηλικιών, άνετο πάρκινγκ, καθαρό και περιποιημένο περιβάλλον, την ταβέρνα «Οι πράσινοι Κήποι» με καλό σπιτικό φαγητό, πεντανόστιμες σούβλες και ξυλόφουρνο, service με χαμόγελο, παιδότοπο Fun Park, πιστοποίηση από ΕΛΟΤ, χώρους προσβάσιμους σε ΑμεΑ, υπεύθυνη φύλαξη παιδιών, δροσιά και χαμηλές τιμές.

Τι ΔΕΝ θα βρείτε στον «Πράσινο Κήπο»; Κουνούπια! Το ειδικό σύστημα ψεκασμού με αιθέρια έλαια που διαθέτει, σας επιτρέπει να απολαύσετε χαλαρές στιγμές χωρίς τα ενοχλητικά κουνούπια.

Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ατελείωτο και ασφαλές παιχνίδι στα φουσκωτά παιχνίδια του παιδότοπου. Μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σας με ασφάλεια στο εξειδικευμένο προσωπικό του «Πράσινου Κήπου» αλλά και στον απόλυτα ασφαλή χώρο με ειδικό πάτωμα από καουτσούκ. 
Στον ζωολογικό κήπο, που απολαμβάνουν με χαρά και οι μεγάλοι, μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη φύση και τα ζώα και να δουν από κοντά ελάφια, γουρουνάκια, χήνες, φασιανούς, πέρδικες και πολλά ακόμα ζωάκια! 
Στα αθλητικά γήπεδα μπορείτε να παίξετε ποδόσφαιρο και βόλεϊ. 



Ο «Πράσινος Κήπος» λειτουργεί καθημερινά από τις 17:30 μέχρι το βράδυ και κάθε Κυριακή σας υποδέχεται από τις 11 το πρωί.
Ο χώρος του «Πράσινου Κήπου» είναι κατάλληλος για κοινωνικές εκδηλώσεις όπως βαπτίσεις και πάρτι γενεθλίων. 
Βρείτε τον «Πράσινο Κήπο» στο facebook ΕΔΩ και στη σελίδα του ΕΔΩ.
Τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε: 
6972 826607 Κατερίνα Μπογιατζή

Δείτε φωτογραφίες από τον καταπράσινο κήπο:

































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ