Τα 5 κόλπα για να ποζάρετε με μαγιό σαν «θεά»!

Σίγουρα έχετε χαζέψει στο Instagram και ιστοσελίδες σούπερ φωτογραφίες γυναικών με μαγιό και αναρωτιέστε πώς το κάνουν. Πώς γίνετε να δείχνουν θεές; Η απάντηση είναι απλή: υπάρχουν κόλπα που έχουν στο νου τους και ποζάρουν με άνεση και χάρη στις αμμουδιές. Πολλές Βεροιώτισσες ήδη τα ξέρουν βέβαια όπως διαπιστώνουμε από τους λογαριασμούς τους στα social media, αλλά στον «δαιμόνιο» δεν αρέσουν τα μυστικά. Αυτά είναι λοιπόν τα 5 κόλπα:

Σταθείτε στα δάχτυλα των ποδιών σας

Ο καλύτερος τρόπος για να ισορροπήσετε και να προσποιηθείτε πως είστε πιο ψηλές είναι να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών σας. Ετσι, και θα μακρύνετε αλλά και τα πόδια σας δείχνουν πιο τονωμένα.

Ρίξτε το βάρος σας σε μία πλευρά

Γωνία: μία λέξη που κάνει την διαφορά στις φωτογραφίες. Ρίξτε το βάρος σας στο ένα σας πόδι, κάτι που θα κολακέψει το σώμα σας. Αυτό κάνουν και οι σταρς στο κόκκινο χαλί.
Μην ξεχάσετε να γείρετε το πιγούνι σας

Σηκώστε το κεφάλι σας, αφήνοντας τον λαιμό σας να μακρύνει και γείρετε λίγο το πιγούνι σας, δημιουργώντας το κατάλληλο πρόσωπο για πόζα.

Το... στημένο δεν είναι πάντα λύση

Όσο και να προσπαθείτε να ποζάρετε, τίποτα δεν είναι καλύτερο από μια αυθόρμητη φωτογραφία. Η κίνηση άλλωστε μετράει!

Χρησιμοποιήστε το νερό της πισίνας ή της θάλασσας

Το νερό είναι φίλο σας, όταν πρόκειται να καλύψετε κάποια ατέλειά σας, όπως τους γοφούς σας, για παράδειγμα. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών σας,


Δημοφιλείς αναρτήσεις