Quantcast

http://picasion.com/

Αυτές είναι οι 4 τσάντες που χρειάζεστε σε όλη σας τη ζωή! (ΦΩΤΟ)

ΝΑΙ ΜΟΝΟ 4!
Μπορεί να ονειρεύεστε μια τεράστια ντουλάπα με ένα σωρό πράγματα. Ωστόσο, αρκετές φορές, οι πολλές επιλογές μπερδεύουν. Δεν ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε από ρούχα, παπούτσια μέχρι τσάντες. Μιλώντας για τσάντες δεν είναι λίγες οι Βεροιώτισσες που τις λατρεύουν. Εχουν δεκάδες μέσα στην ντουλάπα τους, μόνο και μόνο επειδή τις είδαν στην βιτρίνα και τους άρεσαν. 
Αν νομίζετε πως χρειάζεστε ένα «βουνό» από τσάντες και τσαντάκια, κάνετε λάθος. Αυτές που χρειάζεστε είναι μόνο 4 για όλη σας τη ζωή! Ναι, μόνο 4!

Handbag για κυρίες

Σκεφτείτε κάτι κομψό με λαβή, όχι φασαριόζικο και σε ουδέτερο χρώμα, όπως γκρι, μαύρο, ναυτικό μπλε ή ταμπά. Το εσωτερικό της tote τσάντας σας θα είναι τόσο, όσο χρειάζεται για να βάζετε ό,τι χρειάζεστε κάθε ημέρα.

Crossbody για πάντα

Οταν δεν θέλετε να κουβαλάτε όλη σας την «προίκα» μαζί, οι crossbody τσάντες είναι εδώ για εσάς. Οχι, πολύ μεγάλες αλλά ούτε και πολύ μικρές, χωρούν πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό!

Shopper για όλες τις δουλειές

ΟΚ, μερικές φορές η τεράστια τσάντα είναι απαραίτητη. Είναι εκείνη που βάζετε όλα μα όλα σας τα πράγματα και μέσα σε αυτή μπορεί κάποιος να βρει ό,τι θέλει (μέχρι και συνδετήρες!).

Clutch για όλες τις ώρες

Μπορεί όταν ακούτε τη λέξη clutch να σκέφτεστε βραδινή έξοδο, ωστόσο, οι συγκεκριμένες τσάντες στέκονται άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα χρώματα και τα σχέδια είναι τόσα πολλά, που μπορεί να τις κρατήσετε στο γραφείο, στην βόλτα αλλά και στο κλαμπ, που διασκεδάζετε.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ