Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Στήριξη σε Ιταλία και Πορτογαλία - VIDEO με προγνωστικά για όλα τα σημερινά ματς

Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα (22/06) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2016 και το Betarades.gr αναλύει για εσάς και παρουσιάζει τις στοιχηματικές προτάσεις που προκύπτουν. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τα αποτελέσματα στοιχήματος .


Πίστη στην Πορτογαλία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ουγγαρία – Πορτογαλία. Μπορεί να τα χρειάσθηκε κόντρα στην Ισλανδία, ωστόσο, η Ουγγαρία κατάφερε να πάρει το «χρυσό» βαθμό που την έφερε στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Στορκ έχει εξασφαλίσει ήδη μια θέση στους «16», όπως προαναφέρθηκε, και θα «κλειδώσει» την πρώτη θέση με νίκη κόντρα στην Πορτογαλία. Μετά τις δυο ισοπαλίες στις δυο πρώτες αγωνιστικές η Πορτογαλία με νίκη σήμερα προκρίνεται στην επόμενη φάση, ενώ για να χάσει την πρώτη θέση στον όμιλο, θα πρέπει η Ισλανδία να κερδίσει και να καλύψει τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων. Με ισοπαλία θα περάσει ως 2η εάν και το άλλο ματς λήξει ισόπαλο και υπερτερήσει στα κριτήρια. Αδιάφορη η Ουγγαρία την ίδια στιγμή που η Πορτογαλία θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αλλά και εξασφαλίσει την πρόκριση. Θα πάμε με το Διπλό.

Στήριξη σε Ιταλία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ιρλανδία. Έκανε το χρέος της η Ιταλία και μάλιστα με το παραπάνω. Κατάφερε όχι μόνο να εξασφαλίσει την πρόκριση μόλις απ’ τη δεύτερη αγωνιστική, αλλά συνάμα και την πρωτιά. Εκ του αποτελέσματος, η κορυφή δεν της βγήκε σε καλό, αφού στο δρόμο της έρχεται η Ισπανία, ενώ αν προχωρήσει ακόμη περισσότερο στο τουρνουά, θα κληθεί να αντιμετωπίσει ενδεχομένως τις Γερμανία και Γαλλία. Την πρώτη της νίκη σε τελική φάση Euro μετά το 1988 θέλει σήμερα η Ιρλανδία, ειδάλλως θα πει «αντίο» στη διοργάνωση. Η ισοπαλία δεν της αρκεί αν θέλει να έχει ελπίδες για πρόκριση μέσω της τρίτης θέσης, ούτε ασφαλώς και μέσω της δεύτερης, η οποία μοιάζει δύσκολη υπόθεση (εξαρτάται απ’ το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι). Ποιοτικότερη και πιο έμπειρη η Ιταλία, θα πάμε με τον Άσσο.

Μπορεί η Ισλανδία

Το σημερινό πρόγραμμα του Euro περιλαμβάνει και τις αναμετρήσεις των Σουηδία – Βέλγιο και Ισλανδία – Αυστρία. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Ισλανδία θα ψάξει την ισοπαλία ή ένα καλύτερο αποτέλεσμα για να καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση. Αντίθετα, η Αυστρία παίζει μόνο για τη νίκη. Έχει αφήσει καλύτερα δείγματα η μαχητική Ισλανδία και θα πάμε με το 1DNB. Στο άλλο παιχνίδι η Σουηδία αντιμετωπίζει το Βέλγιο. Η ισοπαλία αρκεί στο Βέλγιο για να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Αν χάσει, κινδυνεύει να μείνει ακόμη και τέταρτο σε περίπτωση που η Ιρλανδία νικήσει την αδιάφορη Ιταλία. Απ’ την άλλη, η Σουηδία θέλει μόνο νίκη και ελπίζει σε μη νίκη των Ιρλανδών, έτσι ώστε να είναι δεύτερη (με «τρίποντο» εξασφαλίζει την τρίτη θέση). Σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Ιρλανδία θα παίξει ρόλο η συνολική διαφορά τερμάτων (-1 για Σουηδία, -3 για Ιρλανδία). Έχουν ποιότητα οι δυο ομάδες στην επίθεση, με τη Σουηδία από την πλευρά της να ψάχνει το γκολ. θα πάμε με το G/G.

Σουηδία - Βέλγιο θα πάμε με το G/G


Δείτε το video με την ανάλυση του αγώνα:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ