Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δωρεάν θερινό τμήμα Kick Boxing στη Βέροια!

Εσείς γνωρίζετε τα οφέλη του kickboxing στο σώμα και το μυαλό; Εάν όχι, ήρθε η ώρα να τα ανακαλύψετε αυτό το καλοκαίρι με τα δωρεάν μαθήματα kickboxing που διοργανώνει ο προπονητής Σαμψών Μωραΐτης. Από 1 έως 31 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, απολαύστε μαθήματα kickboxing από τον κορυφαίο στο είδος του. Το μόνο που χρειάζεται;
Να προμηθευτείτε το αθλητικό t-shirt αξίας 35€ από το ecotrophy.gr. ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! Οι εγγραφές ισχύουν έως τις 30 Ιουνίου 2016. 
Το kickboxing είναι ένα μαχητικό άθλημα, αερόβιας ενδυνάμωσης, που απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες, ακόμα και σε παιδιά. 
Όπως δηλώνει και ο ίδιος ο προπονητής κ. Μωραΐτης «Αγαπάω παρά πολύ τα μαχητικά σπορ, από μικρό παιδί είμαι μέσα στο ταταμι... θέλω να γνωρίσει ο κόσμος το Kickboxing γιατί σαν άθλημα είναι λίγο παρεξηγημένο. Όλοι νομίζουν ότι "πέφτουν μπουνιές και κλωτσιές" και ενώ θέλουν να συμμετέχουν"διστάζουν"! Το Kickboxing και γενικά τα μαχητικά σπορ έχουν πολύ αερόβια προπόνηση και είναι γεμάτη ενέργεια. Προσφέρθηκα να κάνω δωρεάν μαθήματα γιατί πραγματικά αγαπάω το Kickboxing και θα ήθελα το "μικρόβιο" να το κολλήσουν και άλλοι... ο αθλητισμός είναι ΖΩΗ είναι Υγεία», αναφέρει.

Ανακαλύψτε και σεις το Kickboxing και γυμναστείτε με την πιο διαδεδομένη πολεμική τέχνη, στα τηλέφωνα: 2331026478 και 6974322308.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ