Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι μαγειρεύουμε σήμερα; Αφήστε το στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»!

Ναι, καλά διαβάσατε! Στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» δεν πηγαίνουμε πλέον μόνο για να προμηθευτούμε το κρέας για το τραπέζι μας, πηγαίνουμε καθημερινά και για να προμηθευτούμε το φαγητό που θα σερβίρουμε, έτοιμο στο ταψάκι του, φτιαγμένο με τις πιο νόστιμες, ιδιαίτερες αλλά και παραδοσιακές συνταγές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανάψουμε το μάτι της κουζίνας και να το ψήσουμε! 

Τι θα βρούμε; Από πίτα burger, μοσχάρι ή χοιρινή μπριζόλα με σάλτσα γιαουρτλού, μοσχάρι με κόκκινη σάλτσα και δενδρολίβανο, χοιρινή μπριζόλα με κόκκινη σάλτσα και σχοινόπρασο, τηγανιά μοσχαρίσια με λαχανικά, σουβλάκια κοτομπέικον, σεφταλιές μέχρι και τα φημισμένα κολοκυθάκια γεμιστά και γεμιστές πιπεριές. 
Ότι θελήσετε από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια», αρκεί ένα τηλέφωνο στα 2331061683 και 2331021811 για να κάνετε την παραγγελία σας και σας ετοιμάζουμε ότι θέλετε, όποτε το θέλετε. 


Γι' αυτό αγαπάμε και προτιμάμε τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»... Γιατί όλα αυτά τα χρόνια, η ποιότητα του μας προσφέρει είναι σταθερά κορυφαία, με κρέατα ντόπια και Ελληνικής καταγωγής, προϊόντα όπως αυγά, τυριά και αλλαντικά από φάρμες και επιχειρήσεις της Ημαθίας και συνταγές που μας ετοιμάζει, φτιαγμένες έτσι όπως θα τις έφτιαχναν στο σπίτι τους. Καμία έκπτωση στην ποιότητα!
Εσείς απλά επισκεφθείτε ένα από τα δυο καταστήματα «Ειλικρίνεια», ρωτήστε τι καλό έχουμε σήμερα; Και να είστε σίγουροι πως θα πάρετε το καλύτερο!


ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ:
Ένα κοτόπουλο (1500-1600kg)
Ένα κιλό κιμά ανάμεικτο
Ένα κιλό χοιρινές μπριζόλες ή πανσέτες
από 20,00€ τώρα ΜΟΝΟ 16,00€ !!!

Ένα κιλό κρέας χοιρινό Α-Ο
Ένα κιλό κρέας μοσχάρι Α-Ο
Ένα κοτόπουλο (1500 - 1600 kg)
από 22,00€ τώρα ΜΟΝΟ 19,00€ !!!

Με ένα τηλεφώνημα όλα τα προϊόντα στο σπίτι σας!

-Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

 








-Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ