Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητηθεί;

Με 24 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 και ώρα 6 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας. Η συνεδρίαση αναμένεται να είναι... «καυτή», όχι για τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα, αλλά λόγω της θερμοκρασίας, καθώς πρόκειται κυρίως για θέματα διαδικαστικά, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις προ ημερησίας τοποθετήσεις των συμβούλων. Δείτε τα θέματα:
ΘΕΜΑ
1ο :
Έγκριση ή μη Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Βέροιας ετών 2016-2019
ΘΕΜΑ
2ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας Α΄ Φάσης της Σύμβασης «Υπηρεσίες Σχεδιασμού των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων ως εργαλείων ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων της προγραμματικής περιόδου 2014-2020».
ΘΕΜΑ
3ο :
Έγκριση ή μη α) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Βέροιας, και Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας, β) ορισμού εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παρακολούθησης και γ) εξουσιοδότησης του Δημάρχου για υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης.
ΘΕΜΑ
4ο :
Έγκριση ή μη απασχόλησης (επιδοτούμενης) για την πρακτική άσκηση μαθητών των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. και καθορισμός αριθμού μαθητών, για τα σχολικά έτη 2016-2017 και 2017-2018.
ΘΕΜΑ
5ο :
Γνωμοδότηση για την αναγκαιότητα πρόσληψης εποχιακού προσωπικού, για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας.
ΘΕΜΑ
6ο :
Έγκριση ή μη κοπής δύο (2) δέντρων στην Τ.Κ. Φυτειάς.
ΘΕΜΑ
7ο :
Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 144/2016 απόφασης του Δ.Σ., περί διαπίστωσης υπέρ της αναγκαιότητας σύναψης συμβάσεων του Δ.Βέροιας με ιδιώτες, για τον καθαρισμό τσιμενταυλάκων των οικισμών του Δήμου
ΘΕΜΑ
8ο :
Έγκριση ή μη α) παράτασης της εκμίσθωσης μέχρι τις 31-12-2016 και β) κίνησης διαδικασίας εκμίσθωσης του υπ’ αριθ. 893 αγροτεμαχίου της Τ.Κ. Διαβατού
ΘΕΜΑ
9ο :
Ορισμός μελών και συγκρότηση της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής των Παραδοτέων του έργου «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων βίας στον Δήμο Βέροιας».
ΘΕΜΑ
10ο :
Ορισμός α) ενός δημοτικού συμβούλου και β) ενός δημοτικού υπαλλήλου με τους αναπληρωτές του άρθρου 4 του Π.Δ. 236/1984 για την «Έκδοση άδειας περίφραξης ειδικών καλλιεργειών μέσα σε ζώνη πλάτους 500μ. από την ακτή ή την όχθη δημοσίων λιμνών-αρμόδια όργανα».
ΘΕΜΑ
11ο :
Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση αθλητικών εγκαταστάσεων σε δημοτικό οικόπεδο στο Ο.Τ. 316».
ΘΕΜΑ
12ο :
Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Βελτίωση μικροκλίματος στην συμβολή των οδών Ξενοφώντος και Εθνικής Αμύνης»
ΘΕΜΑ
13ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου καλαθοσφαίρισης Ελιάς».
ΘΕΜΑ
14ο :
Έγκριση ή μη 1ου Ανακεφαλαιωτικού & Τακτοποιητικού Πίνακα Εργασιών και διάθεση των απροβλέπτων δαπανών του έργου « Ολοκλήρωση Εργασιών Αποχέτευσης Πανοράματος»
ΘΕΜΑ
15ο :
Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος χρηματικού ποσού στον Ιωάννη Ναζλίδη
ΘΕΜΑ
16ο :
Έγκριση ή μη παραχώρησης της χρήσης διαφημιστικού χώρου στον Πολιτιστικό  Σύλλογο «Ευστάθιος Χωραφάς» για την προβολή δραστηριοτήτων του.
ΘΕΜΑ
17ο :
Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη οικογένεια.
ΘΕΜΑ
18ο :
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον Χ.Συρόπουλο
ΘΕΜΑ
19ο :
Έγκριση ή μη οριστικής διαγραφής άδειας άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου τύπου Β΄ του Σ.Στογιάννου.
ΘΕΜΑ
20ο :
Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων χρηματικών ποσών προνοιακών επιδομάτων.
ΘΕΜΑ
21ο :
Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών του Ι.Θεοδοσόπουλου από χρηματικούς καταλόγους του Δ.Βέροιας και σύνταξης νέου χρηματικού καταλόγου
ΘΕΜΑ
22ο :
Έγκριση ή μη α) μετακίνησης, β) εξόδων μετάβασης Προέδρου του Δ.Σ. σε Αθήνα και Μήλο και γ) ψήφισης της πίστωσης.
ΘΕΜΑ
23ο :
Επί αιτήματος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος για την παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ.
ΘΕΜΑ
24ο :
Επί αιτήματος της Σχολής Χορού «Αρμονία της Κίνησης» για την παραχώρηση της χρήσης δημοτικού χώρου.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ