Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η πολιτική εκδήλωση των Σύγχρονων Δημοκρατών

Mε επιτυχία, αλλά με πολύ μικρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η πολιτική εκδήλωση του Δικτύου «Σύγχρονοι Δημοκράτες» με βασικό θέμα: «Οι αλλαγές που θέλουμε στην πολιτική,την οικονομία και τον αγροτικό τομέα». Την εκδήλωση συντόνισε η εκπαιδευτικός
Αρίστη Κουκουρίκου, ενώ εισηγητές ήταν ο Δημήτρης Κατσαντώνης (πολιτικός αναλυτής), ο Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου (αγρότης από την «Πρωτοβουλία Αγροτών»), ο Αλέξης Σπανούδης (χρηματοοικονομικός σύμβουλος), ο Χρήστος Παπαστεργίου (γιατρός) και ο Χρόνης Μακρίδης (τεχνικός γεωπόνος).
Ανάμεσα τους παρευρισκομένους, βρισκόταν ο δήμαρχος της Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι πρώην δήμαρχοι Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και Γιάννης Χασιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κούτρας και αρκετοί άλλοι. Σύμφωνα με τους διοργανωτές το Δίκτυο αποτελείται και απευθύνεται σε «ανώνυμους» πολίτες του προοδευτικού χώρου, οι οποίοι δεν καθόρισαν ποτέ τις εξελίξεις και επιδιώκουν αλλαγές στην κοινωνικοπολιτική ζωή του τόπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ