Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι να φορέσετε αν έχετε μεγάλο στήθος! (ΦΩΤΟ)

ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΤΡΕΝΤΣ
Όσες Βεροιώτισσες δεν έχουν παραπονιούνται και όσες το έχουν μερικές φορές εύχονται να μην το είχαν, διότι τους δυσκολεύει τη ζωή με το βάρος του. Το μεγάλο στήθος είναι σέξι, ωστόσο, κάνει πολλές γυναίκες να σκέφτονται συνεχώς τι να φορέσουν. Δεν είναι λίγες οι Βεροιώτισσες εκείνες που δεν νιώθουν τόσο άνετα, ενώ άλλες παραπονιούνται πως δεν μπορούν να βάλουν τα ρούχα που θέλουν. Οπως κάθε καμπύλη, έτσι και το μεγάλο στήθος είναι ατού, αρκεί να ξέρετε τι πρέπει να φορέσετε. Τα τρεντ του καλοκαιριού είναι ραμμένα για εσάς, μιας και μπορείτε να βάλετε άνετα off the shoulder top και crop tops.

Jumpsuits

Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα με τα jumpsuits, αρκεί να προτιμήσετε κάποιο που να τραβάει τα βλέμματα στο στήθος σας. Ενα με V λαιμό είναι ιδανικό, μιας και δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός πιο αδύνατου επάνω μέρους.

Οff the shoulder top

Ναι, μπορεί να χρειαστείτε ένα σταθερό στραπλες σουτιέν, αλλά σίγουρα μπορείτε να το δοκιμάσετε. Οι μπλούζες με έξω τους ώμους είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού και αξίζει να το δοκιμάσετε. Προτιμήστε ένα ελαφρύ ύφασμα, που να στέκεται καλά στους ώμους σας.
Δετές μπλούζες

Είναι εκείνες που δένουν μπροστά στο στήθος. Μπορεί επειδή έχετε μεγάλο στήθος να πιστεύετε πως η εμφάνισή σας θα είναι προκλητική, ωστόσο, μπορεί να γίνει σικάτο. Επιλέξτε κάτι πιο χαλαρό, που να μην δείχνει τόσο δέρμα και είστε έτοιμες. Τώρα άμα νιώθετε άνετα μπορείτε να βάλετε και ανάλογο κορμάκι που είναι πολύ σέξι επιλογή.

Crop top

Αν έχετε λεπτή μέση, τα crop tops είναι ιδανικά για εσάς. Φορέστε το με μια παντελόνα, για παράδειγμα, και δημιουργήστε αμέσως τη σιλουέτα κλεψύδρα -θεωρείται ο πιο σέξι σωματότυπος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ