Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λιδάκης από Βέροια: «Αδέλφια, πρέπει να νικήσουμε το φόβο»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η συναυλία στην Πλατεία της Εληάς, στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Βέροια, προς τιμήν του αείμνηστου δημιουργού Μανώλη Ρασούλη. Όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν ήταν εκπληκτικοί, αλλά αυτός που ξεχώρισε πραγματικά ήταν ο Μανώλης Λιδάκης. Εμφανίστηκε επί σκηνής με ένα casual ντύσιμο και
ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους Βεροιώτες που κατέκλυσαν την Πλατεία και ταξίδεψαν μαζί τους σ' αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι.
Ερμήνευσε μεγάλες λαϊκές επιτυχίες, ενώ ήταν ιδιαίτερα φιλικός και προσιτός με όλο τον κόσμο. «Αδέλφια, πρέπει να νικήσουμε το φόβο» είπε σε μια αποστροφή του λόγου του, δίνοντας έμφαση στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελληνική κοινωνία. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό του Μανώλη Λιδάκη, βρέθηκαν η Σοφία Παπάζογλου, η Ναταλία Ρασούλη, ο Κωνσταντίνος Στεφανής και ο Πέτρος Βαγιόπουλος. «Είμαι Βρετανίδα υπήκοος και σήμερα είμαι με το ένα πόδι έξω από την Ευρώπη», είπε η Ναταλία Ρασούλη, για να λάβει την ανατρεπτική δήλωση του Μανώλη Λιδάκη: «Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, η Ευρώπη είναι με το ένα πόδι εκτός Ελλάδος»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ