Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μεγάλη εμφάνιση του Μάκη Δημάκη στο «Voice»

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 6982063111 - 6984752117
Μετά την εκπληκτική βραδιά το προηγούμενο Σάββατο, με το Βασίλη Καρρά, όπου πάνω από 1.000 Βεροιώτες απογειώθηκαν σ' ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι της καψούρας, το νυχτερινό κέντρο του «Voice» επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικά στη νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το Σάββατο 21 Μαΐου ανήμερα

του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης, θα μας παρουσιάσει τον διάσημο Έλληνα τραγουδιστή Μάκη Δημάκη. Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις, δεν θα υπάρχει τραπέζι ούτε για δείγμα. 

Λίγα λόγια για τον γνωστό ερμηνευτή: 

«Γεννήθηκε το 1971 και ασχολήθηκε με το τραγούδι πριν από 20 χρόνια σε νεαρή ηλικία. Συνεργάστηκε με όλα τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου, τραγούδησε δε σε πολλά επαρχιακά νυχτερινά κέντρα. Η καριέρα του ξεκίνησε, όντας μουσικός της Βίκυς Μοσχολιού στο παλιό νυχτερινό «Remember» της Θεσσαλονίκης. Η μεγαλη επιτυχια ξεκινησε με το τραγούδι «Εγώ δεν είμαι κανενός», όπως και το νέο του κομμάτι με τίτλο «Ανησύχησα». Ερμήνευσε πολύ πιο πριν από το Βασίλη Καρρά το τραγούδι του Αργύρη Αράπη με τίτλο «ψυχολογικά».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ