Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Vespa club Βέροιας...γκαζώνει για Saint Tropez!

Το «Vespa Club» της Βέροιας και φέτος θα δώσει το παρών με τρία μέλη του στην καρδιά της γαλλικής Ριβιέρας, το Saint Tropez, όπου το τριήμερο 2 με 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πλέον συνάντηση ιδιοκτητών vespa. Μετά από συνεχείς παρουσίες τα τελευταία χρόνια σε Ιταλία, Αγγλία, Νορβηγία και Κροατία,
για φέτος ο προορισμός γράφει Saint Tropez - Γαλλία, όπου περισσότεροι από 7000 vespisti πρόκειται να ανταμώσουν σε μια μεγάλη, παγκόσμια παρέα για ένα τριήμερο γεμάτο με δραστηριότητες σχετικές με τη βέσπα αλλά και συναυλίες και βόλτες στην γύρω περιοχή.
Τρεις Βεροιώτες, ο Ηλίας, ο Ιορδάνης και ο Παύλος, θα ταξιδέψουν παρέα με φίλους τους από Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Αθήνα, Πάτρα, Καστοριά και άλλα μέρη της Ελλάδας με το αγαπημένο δίτροχο. Η προσπάθεια ξεκινάει κάθε χρόνο από νωρίς το χειμώνα όπου στις συναντήσεις της λέσχης «πέφτουν» οι πρώτες ιδέες για την ετήσια παγκόσμια συνάντηση. Εκεί συζητιούνται το ταξίδι, οι στάσεις, τα μέσα, τα ξενοδοχεία αλλά και ο εξοπλισμός, τα μηχανικά θέματα της βέσπας και όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες.

«Η καλή παρέα και η αγάπη για τη βέσπα είναι τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία του ταξιδιού. Αν τα διαθέτεις τότε στο επόμενο ταξίδι μπορείς να είσαι και εσύ μαζί μας! Βρες μας στους δρόμους της πόλης ή στο facebook».

Vespa club veria.
Viva la vespa!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ