Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέες SUPER προσφορές από το «Time4Gym»

- 3 ΜΗΝΕΣ 69€
- 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ BETTER BELLY 89€

Το «Time4Gym» όχι μόνο έχει βαλθεί να μας γυμνάσει και να μας βγάλει... φέτες στην παραλία αλλά έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ασυναγώνιστες τιμές του. Οι προσφορές που ανακοίνωσε σήμερα, θα σηκώσουν τους πάντες από τον καναπέ. Γιατί η γυμναστική δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια...
αλλά τρόπος ζωής για υγεία και ευεξία. Γυμναστείτε, αδυνατίστε, γραμμώστε το κορμί, αποκτήστε ομοιόμορφο μαύρισμα με τις καλύτερες τιμές της πόλης. Δείτε τις προσφορές:


SUPER Προσφορά: 3 μήνες μόνο με 69€!
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλες οι παροχές: 37 ώρες ομαδικά προγράμματα την εβδομάδα στην αίθουσα: Zumba, Power Yoga, Pilates, Dance Aerobic, Step Aerobic, Tae - Bo, Kick Boxing, Body Sculpt, Time4your body, Mix Fight, TABATA, Stay Fit, Body Pump, Stretching, Cirquit Trainning, Abs&Hips, Mix Fitness- πρόγραμμα στα βάρη από εξειδικευμένους γυμναστές απόφοιτους ΤΕΦΑΑ, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, σάουνα και λιπομέτρηση!!!
Η τιμή ισχύει μόνο για τις πρώτες 20 εγγραφές!

SUPER Προσφορά: Απεριόριστες συνεδρίες Better Belly για 2 ολόκληρους μήνες μόνο με 89€!
Αποκτήστε τη μέση και την κοιλιά που πάντα θέλατε, χάστε το λίπος από το στομάχι εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά και απαλλαγείτε από τους πόνους στην πλάτη με μια και μόνο μέθοδο. Ιδανικό και για άντρες!




Τι περιμένεις; Απέκτησε ομοιόμορφο, τέλειο μαύρισμα, επίπεδη κοιλιά, μυική ενδυνάμωση, γράμμωση, σύσφιξη και λιποδιάλυση... Φτιάξε κορμί και καλοκαιρινή διάθεση!


Πλατεία Αγίου Αντωνίου, Βέροια
τηλ. 2331022257

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ