Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα S/M Καρυπίδη

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην επιχείρηση «Αρβανιτίδης ΑΕΕΕ» (νυν Καρυπίδης) για να αποφασίσουν σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεων τους. Προηγήθηκε η τριμερής συνάντηση υπουργείου - εργαζομένων - εργοδοσίας που έγινε την Παρασκευή στο Υπουργείο Εργασίας. Μετά την καταβολή 2 περίπου εκατομμυρίων ευρώ που...
αντιστοιχούσαν σε μισθό Δεκεμβρίου και δώρο Χριστουγέννων, πλέον οφείλονται στους εργαζόμενους μισθοί 4 μηνών (Ιανουάριος έως και Απρίλιος) και το δώρο του Πάσχα. Στο κλίμα αγωνίας και αβεβαιότητας που συνεχίζεται όσο δεν λύνεται το πρόβλημα τροφοδοσίας των καταστημάτων, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν την συνέχιση των κινητοποιήσεών τους.
Ζητάνε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την πλήρη ενημέρωση σχετικά με το μέλλον της επιχείρησης και των εργαζομένων.
Δηλώνουν πως θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις με απεργία και επίσχεση εργασίας το επόμενο χρονικό διάστημα και με συγκεντρώσεις μπροστά από τα καταστήματα.
Η πλευρά Καρυπίδη διαρρέει πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία που θα επιτρέψει την τροφοδοσία των καταστημάτων και την τμηματική καταβολή των δεδουλευμένων, ενώ προβάλλει την προ ολίγων ημερών καταβολή 1.8 εκατομμυρίων ευρώ στους εργαζόμενους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ