Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πού βρίσκονται «κρυμμένα» στοιχεία σας στο Facebook;

Μια παλιά δημοσίευση στο Facebook μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση αν έρθει ξαφνικά στην επιφάνεια, ενώ την είχατε ξεχάσει. Αξίζει να θυμηθεί κανείς ότι ο τρόπος που εμφανίζονται οι λογαριασμοί στο Facebook έχει αλλάξει πολλές φορές με το πέρασμα των ετών, και κάποια πράγματα που εμφανίζονταν σε περίοπτη θέση στο παρελθόν, έχουν πλέον «κρυφτεί»
αν και εξακολουθούν να υπάρχουν. Ένα από αυτά είναι και οι «αγαπημένες φράσεις» (Favourite Quotes), που βρίσκονται στο «σχετικά με εσάς» (About You), οι οποίες, ξεχασμένες εκεί από παλιά, μπορεί να θεωρήσετε πως δεν είναι και ό,τι καλύτερο για να έχετε στο προφίλ σας σήμερα.

Για να τις βρείτε, πάτε (στην ελληνική έκδοση του Facebook) στις «πληροφορίες», και στην αριστερή στήλη (επισκόπηση, δουλειά και εκπαίδευση κ.α.) πάτε στις «πληροφορίες σχετικά με εσάς». Εκεί θα δείτε να εμφανίζονται «μερικές πληροφορίες για τον εαυτό σας», «άλλα ονόματα» και «αγαπημένες φράσεις» που είχατε βάλει κάποτε.

Γενικά, ρίξτε μια ματιά στις «Πληροφορίες» συνολικά, μπορεί να βρείτε πράγματα τα οποία έχουν ξεχαστεί από κάποτε και δεν θα θέλατε να συνεχίζουν να είναι διαθέσιμα online.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ