Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ENDURO ο Βεροιώτης Κώστας Γκόσκινος

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, βρέθηκε ο αθλητής από την Βέροια Κώστας Γκόσκινος. Μετά από την απόφαση της ομάδας του «Redrider», ώστε να συμμετέχει με δυο αναβάτες, ο Κώστας αποφάσισε να είναι αυτός που θα πάρει μέρος στον αγώνα. Μετά από προπόνηση έξι μηνών... και με την βοήθεια των χορηγών του (motonews# motomax#motobacanos#herbalife# Τυροκομικα ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ#GK19#) αλλά και της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Βέροιας όπως και κάποιων φίλων, όπως Λευτέρης Μανάβης, Αντώνης Τσομπανέλης, Κώστας Τσουλφαΐδης, Δημήτρης Μάρτος, ΑΦΟΙ Καντζίκη, βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στην γραμμή εκκίνησης. 
Στον πρόλογο που γίνεται εκείνη την μέρα, ο αθλητής από την Βέροια πάλεψε για έναν καλό χρόνο αλλά η υπερβολική βροχή όλης της μέρας και μια λάθος ρύθμιση της μοτοσυκλέτας ώστε να μην δουλεύει σωστά για να περάσει τα δύσκολα περάσματα, τον ανάγκασαν να ζοριστεί ώστε να τερματίσει.
Αρκεί να φανταστεί κανείς ότι σε πολλά σημεία σήκωνε με τα χέρια την μηχανή για να περάσει τα δύσκολα περάσματα. Χωρίς να το βάλει κάτω, το Σάββατο πήρε ξανά εκκίνηση, καταφέρνοντας να κάνει μόνο έναν γύρο, μιας και η βροχή έκανε την διαδρομή τραγική με αποτέλεσμα την εγκατάλειψη του. 
Η εμπειρία ήταν φοβερή, μιας και συναγωνιζόταν τους καλύτερους αθλητές του κόσμου. Σε καμία περίπτωση δε μπόρεσε να πλησιάσει αυτό το επίπεδο. Απλά ο στόχος ήταν καθαρά η συμμετοχή. Αρκεί να φανταστεί κανείς ότι ήταν ο πιο μεγάλος σε ηλικία αθλητής του παγκόσμιου. Οι υπόλοιποι αθλητές ήταν κάτω των τριάντα και επαγγελματίες. Στόχος του Κώστα τώρα είναι ο αγώνας στην Βέροια 4-5/6/2016 river crossing enduro.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ