Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» δέχονται παραγγελίες για όλες τις έτοιμες λύσεις που αγαπήσαμε!


- Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683
- Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811
Η ιδέα μας σας άρεσε και οι έτοιμες λύσεις μας γέμισαν πολλά Βεροιώτικα πιάτα. Και επειδή συνεχίζετε να μας το ζητάτε, εμείς πιστοί στους πελάτες μας, ετοιμάζουμε τα φαγητά για το καθημερινό ή το Κυριακάτικο τραπέζι σας με ένα τηλέφωνο! Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας... 
κάντε την παραγγελία σας και απολαύστε το πιάτο που θέλετε με την ποιότητα και τη νοστιμιά που εγγυώνται τα κρεοπωλεία  «Ειλικρίνεια».
Θέλετε να φτιάξετε γεμιστά κολοκυθάκια, ή γεμιστές πιπεριές με κιμά; Μοσχαράκι κοκκινιστό που αρέσει και στο σύζυγο ή σνίτσελ που τρελαίνουν τα παιδιά; Η σχέση σας με την κουζίνα είναι χλιαρή και ο χρόνος σας περιορισμένος; 

Απευθυνθείτε σε εμάς και με ένα τηλέφωνο σας ετοιμάζουμε ότι θέλετε, όποτε το θέλετε. 
Εντυπωσιάστε τον σύζυγο και τα παιδιά σας, αφήστε άφωνη την πεθερά σας και ευχαριστήστε τους φίλους σας με τη βοήθεια των κρεοπωλείων  «Ειλικρίνεια». Πάντα με αγνά υλικά και σπιτική φροντίδα.

Δεχόμαστε παραγγελίες για μοσχάρι κοκκινιστό, μοσχάρι με άσπρη σάλτσα, μπιφτέκια μοσχάρι, σουτζουκάκια μπιφτέκια κοτόπουλο, σνίτσελ χοιρινά και κοτόπουλο έτοιμα παναρισμένα, τηγανιές και μαριναρισμένες μπριζόλες. 

Ρωτήστε μας - Εμπιστευθείτε μας!








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ