Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υψηλή δημοτικότητα έχει το έργο του Νίκου Μπαντουβάκη στη Θεσσαλονίκη

Ήταν καλοκαίρι του 2012 όταν ένας νέος ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ανέλαβε το νευραλγικό πόστο του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας. Μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να ανεβάσει τον πήχη της υπηρεσιακής ετοιμότητας και να θεωρηθεί από τους πιο πετυχημένους αξιωματικούς που πέρασαν από την Ημαθία. Η μεγαλύτερη επιτυχία της Α.Δ.
Ημαθίας επί των ημερών του, ήταν η «κινηματογραφική» σύλληψη των «Πυρήνων της Φωτιάς» στην οδό Μητροπόλεως. Ο λόγος φυσικά για τον Υποστράτηγο Νικόλαο Μπαντουβάκη που αυτήν την περίοδο υπηρετεί στην Θεσσαλονίκη ως Επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Το έργο του και εκεί, κρίνεται άκρως πετυχημένο, αν αναλογιστούμε και την δημοσκόπηση που δημοσιεύει η εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα «THESSNEWS». Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι πολίτες της Συμπρωτεύουσας εκφράζονται με πολύ κολακευτικά σχόλια για το έργο της Αστυνομίας, με το ποσοστό της θετικής γνώμης να αγγίζει το 62%.
Ο 
Νικόλαος Μπαντουβάκης κατάγεται από τη Σητεία–Λασιθίου της Κρήτης, γεννήθηκε το 1962. Κατατάχθηκε στην Αστυνομία το 1981. Υπηρέτησε στην Κρήτη, στο Α.Τ. Νεαπόλεως και του Αερολιμένα Ηρακλείου. Αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας το 1989. Υπηρέτησε στο Α.Τ. Ευζώνων, από το 1989 έως το 1994, στο Α.Τ., Τ.Τ. και Τ.Α. Γιαννιτσών από το 1994 έως 2009 και Α.Τ., Τ.Α. Έδεσσας από το 2009 έως 2010. Διετέλεσε Διευθυντής στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Γιαννιτσών κατά τα έτη 2010/2011. Από το 2012 έως και το 2015 διετέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας. Είναι παντρεμένος, η σύζυγος του είναι δημόσιος υπάλληλος με καταγωγή από τη Γουμένισσα και έχει δύο τέκνα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, γνώστης σε άριστο επίπεδο Η/Υ και Αγγλικής γλώσσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ