Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «ΑΓΡΟΛΥΣΙΣ» κοντά στις εξελίξεις για το πρόγραμμα των Νέων Αγροτών

Η «ΑΓΡΟΛΥΣΙΣ», παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις στο πρόγραμμα των Νέων Αγροτών, έδωσε το παρόν, την Δευτέρα 23 Μαΐου 2016, στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώθηκε στην Ειδική Υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ). Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Γεωργικών Μελετών της «ΑΓΡΟΛΥΣΙΣ», κ. Γιάννης Βαΐδης... βρέθηκε αυθημερόν στην Αθήνα για να ενημερωθεί «από πρώτο χέρι», για τις νέες διευκρινίσεις που έδωσαν οι επιτελείς της Ειδικής Υπηρεσίας του ΥΠΑΑΤ, σχετικά με το Μέτρο των Νέων Γεωργών. 
Στην έναρξη του δεύτερου μέρους της ημερίδας, ο κ. Βαΐδης πήρε το λόγο και εισηγήθηκε μερικές σημαντικές προτάσεις που θα βοηθούσαν στην εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του προγράμματος, οι οποίες και καταγράφηκαν από τους υπευθύνους. 
Την εκδήλωσε χαιρέτησε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαμπος Κασίμης και στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν όλοι οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Ειδικής Υπηρεσίας όπως ο κ. Τσιατούρας, η κα. Πανοπούλου, ο κ. Μανέτας κ.ά.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα της «ΑΓΡΟΛΥΣΙΣ» στο facebook http://facebook.com/agrolisis ή στην ιστοσελίδα www.lisis.com.gr ή από κοντά στο γραφείο της Βέροιας 2331074100 ή της Σκύδρας 2381082692. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ