Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Αλέφαντος»: «Ποια AMSTEL; H Ατλέτικο θα το σηκώσει»

Γεια και χαρά σ' όλα τα αρρωστάκια της μπάλας. Ρε ποιον Τσίπρα και ποιον Καρανίκα μου λέτε; Το Σάββατο έχει τελικό Champions League. Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Ατλέτικο. Ματσάρα του θανάτου. Από τώρα ετοιμάζω την καναπεδάρα μου, μαζί με την πίτσα και τα μπιρόνια μου για να δω Ρονάλντο και Σιμεόνε. Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου και άκου τον άρχοντα.
Την κούπα θα την σηκώσει ο Σκύλος ο Αργεντίνος. Ομάδα από ατσάλι που δεν λυγίζει με τίποτα. Έχει και τον Ελ Νίνιο πως τον λένε αυτόν μπροστά, τον Τόρρες μωρέ, που θα το παστελώσει και μετά τέζα ο καμπούρης ο Ζιντάν.
Μάγκες, μιλάμε για τον τελικό των τελικών. Δεν υπάρχει αυτό που θα δούμε. Άμπαλε αναγνώστη του «Βεροιώτη», «Aλέφας» speaking... Παίξε στοίχημα Ατλέτικο και θα με θυμηθείς. Αν θέλεις να πας ταμείο, άκου τον πανεπιστημιακό της μπάλας! Εδώ ασπρίσανε οι τρίχες του κάτω κεφαλιού μας στο χορτάρι των γηπέδων της Ημαθίας!
Η Ρεάλ μπορεί να έχει καλύτερο υλικό και πιο ποιοτικούς παίκτες, αλλά η Ατλέτικο έχει ομάδα. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Θα φτύσει αίμα η «Βασίλισσα». Ο Σιμεόνε θα είναι ο 12 παίκτης τους αγωνιστικού χώρου.
Θυμηθείτε το, θα ουρλιάζει στον πάγκο και θα εμψυχώνει συνέχεια τους ποδοσφαιριστές του. Αν μπλοκάρουν τον Ρονάλντο, αντίο ζωή το έργο. Ο Μπέιλι είναι τιτίκα και ο Μπενζεμά προέρχεται από τραυματισμό. Εν κατακλείδι που λένε και οι σπουδαγμένοι: «Ποια AMSTEL; H Ατλέτικο θα το σηκώσει»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ