Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δεν προβλέπεται πρόσληψη Αναισθησιολόγου για το Νοσοκομείο Βέροιας!

ΑΙΧΜΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ
Όλοι γνωρίζουμε το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο Βέροιας, που αποτρέπει την εύρυθμη λειτουργία των χειρουργίων. Όλοι, επίσης, θυμόμαστε τις συζητήσεις επί συζητήσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα σούρτα - φέρτα στον διοικητή
της 3ης ΥΠΕ για να διαμαρτυρηθούν και να διεκδικήσουν... Τελικά η προκήρυξη για την πρόσληψη ιατρών βγήκε, αλλά αναισθησιολόγος ΔΕΝ προβλέπεται για το Νοσοκομείο της Βέροιας!!! Μιλάμε για πρωτοφανή... «επιτυχία» στη διεκδίκηση!

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο γνωστός χειρουργός Γιάννης Τριανταφυλλίδης, αφήνοντας σαφείς αιχμές:
"Τα τελευταία χρόνια κάποιοι - εντός κι εκτός του νοσοκομείου Βέροιας - εξυπηρετούνται από την υποστελέχωση του αναισθησιολογικού τμήματος... Διαβάζοντας την προκήρυξη για τις μόνιμες θέσεις ειδικευμένων αναισθησιολόγων στα νοσοκομεία αρμοδιότητας της 3ης ΥΠΕ, διαπίστωσα οτι το νοσοκομείο Βέροιας είναι ένα απο τα ελάχιστα για τα οποία δεν προβλέπεται θέση αναισθησιολόγου. Άν μάλιστα λάβω υπόψη και το γεγονός της πρόσφατης προκήρυξης θέσης επικουρικού αναισθησιολόγου για το νοσοκομείο Κατερίνης, όπου ηδη υπηρετούν 4, της επαναπροκηρυξης στο ορθό και την "μεταφορά" της θέσης στο νοσοκομείο Βέροιας, για να επαναπροκηρυχθεί εκ νέου και πάλι στο "ορθό" (!!!) και εν τελει η θέση να παραμείνει στο νοσοκομείο Κατερίνης, τοτε το συμπέρασμα ειναι προφανές... Όλοι αυτοί οι κομματικά εγκάθετοι που με τον εναν ή τον άλλον τροπο εμπλέκονται στη λειτουργία των νοσοκομείων, εκτος από άσχετοι ειναι και επικίνδυνοι. Το δήθεν υποκριτικό ενδιαφέρον τους για τον πολίτη & την λειτουργία του νοσοκομείου μόνο οργή και αγανάκτηση προξενεί πλέον..."

Διαβάστε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ