Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα gossip των επισήμων της Βέροιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πολλά ήταν τα gossip της φετινής παρέλασης στην πόλη της Βέροιας. Οι κυρίες και οι κύριοι των επισήμων, έβαλαν από νωρίς το πρωί τα καλά τους -εμ, είχαμε και Υπουργό καλεσμένο- και κίνησαν για την δοξολογία στον Άγιο Αντώνιο, στη συνέχεια στην πλατεία Ωρολογίου για την κατάθεση στεφάνων, με
τελικό προορισμό την εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της Μητροπόλεως.  
Όπως είναι λογικό, όλα τα βλέμματα και τα φλας, τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει η παρέλαση στράφηκαν επάνω τους, οπότε οι στιλιστικές τους επιλογές παρά το τσουχτερό κρύο, έπρεπε να είναι προσεγμένες
Το κόκκινο χρώμα «έπαιξε» αρκετά. Πέρα από την κόκκινη ρίγα στο παντελόνι της επίσημης στολής των στρατιωτικών αρχών, το είδαμε στη γραβάτα του Δημάρχου, στη φούστα της Γαϊτάνου -που πάντα κλέβει τις εντυπώσεις- και στο φουλάρι και την ομπρέλα της Μπατσαρά. 
Αίσθηση προκάλεσε η Νίκη Καρατζιούλα, με το σέξι αυστηρό total black look που επέλεξε και το πολύ ιδιαίτερο πέτο του σακακιού. Ο αντιπεριφερειάρχης επέλεξε ένα από τα αγαπημένα του κοστούμια, μπλε χρώματος, ενώ ο Υπουργός εμφανίστηκε με μια χαριτωμένη γαλάζια κουφετί γραβάτα, σπάζοντας τη μαυρίλα του κοστουμιού και του καιρού! 
Η Μανταλένα κινήθηκε σε μια πιο safe επιλογή, με μαύρο κοστούμι και λευκό μπλουζάκι, ρίχνοντας ωστόσο λίγο αργότερα και ένα μαύρο πανωφόρι, καθώς... «ξύριζε» στην πλατεία. 
Ιδιαίτερα ευδιάθετοι όλοι, αντάλλαξαν χειραψίες, φιλιά και χαμόγελα, ενώ δεν έλειψαν τα πηγαδάκια καθ' όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων! Ο φωτογραφικός φακός του «Βεροιώτη» ήταν εκεί και σας παρουσιάζει το πλούσιο παρασκήνιο. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ