Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η όμορφη Ημαθιώτισα που έγινε το δεξί χέρι του Πάνου Καμμένου!

Ηταν αρχές του 2012 όταν μια νεαρή όμορφη Ημαθιώτισα, η 30χρονη τότε Μανταλένα Παπαδοπούλου, αποφάσισε να ασχοληθεί πρώτη φορά ενεργά με την πολιτική. Εξ αποστάσεως παρακολουθούσε τα πολιτικά δρώμενα (ένεκα και των σπουδών της, αφού είναι πολιτικός επιστήμονας - διεθνολόγος), ωστόσο τρία
πράγματα, όπως λέει, την ώθησαν να προχωρήσει στο μεγάλο βήμα της ενεργότερης ανάμειξής της: το ΔΝΤ, η εφαρμοζόμενη πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου και η μνημονιακή στροφή του Αντώνη Σαμαρά.
«Ταρακουνήθηκα. Εβλεπα ότι δεν υπήρχε ελπίδα. Επρεπε κάτι να γίνει. Τότε είδα ένα βίντεο με τον Πάνο Καμμένο και την ελληνική σημαία και μου έκανε εντύπωση. Τον παρακολούθησα και διαπίστωσα ότι συμφωνούσα σε όλα μαζί του. Ετσι αποφάσισα να τον προσεγγίσω» επισημαίνει, περιγράφοντας την αρχή της νέας της καριέρας.
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εκτίμησε αμέσως τη δραστήρια Μανταλένα, η οποία πολύ γρήγορα εξελέγη πρόεδρος της Νεολαίας του κόμματος (τον Απρίλιο του 2013) και πριν από δέκα μέρες ορίστηκε εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. στη θέση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία υπουργοποιήθηκε.
Η μεταπήδηση της Μανταλένας Παπαδοπούλου στην «πρώτη ομάδα» του κόμματος δεν προκάλεσε έκπληξη στους καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο, οι οποίοι κάνουν λόγο για μια νέα κοπέλα με ικανότητες, φιλοδοξίες και διάθεση για δουλειά. Πλέον, μετά την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, δηλώνει έτοιμη για την καινούργια πρόκληση, στηρίζοντας παράλληλα τις προσπάθειες της Νεολαίας.
Το βιογραφικό της πάντως είναι εντυπωσιακό, αφού κατέχει δύο μάστερ, από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και το πανεπιστήμιο Εssex της Βρετανίας, ενώ μιλάει αγγλικά, γαλλικά και τουρκικά!
Κατάγεται από το Καμποχώρι Ημαθίας, ενώ ήταν αθλήτρια στίβου μέχρι το 2001. Ηταν υποψήφια ευρωβουλευτής τον Μάιο του 2014, υποψήφια βουλευτής Ημαθίας στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 (απέσπασε 1.681 σταυρούς και την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων) και πρώτη στη λίστα του κόμματος στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ