Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο θεότρελος «Ζήκος» στην πορεία της Βέροιας!

Ρε παιδιά, όλα καλά και όλα ωραία, αλλά γίνεται ολόκληρη πορεία χωρίς καφέ; Τσατάλια γίνανε τα νεύρα μου. Αμ, πως! Μπα, μπα, μπα. Τι έμαθα; Ο Κυρ-Φώτης στον ΣΥΡΙΖΑ! Φαίνεται πως είχαν τελειωσει οι μεταγραφές, αλλά πήγε σαν ελεύθερος. Αμ, πως! Σαφώς ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας, με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού. Έβρασα! Ο Λεβέντης είναι ο παππούς που θες να βοηθήσεις να περάσει απέναντι και, όταν πας να τον ακουμπήσεις, σε αρχίζει στα μπινελίκια. Αμ πως!
Έμαθα πως αν δεν ψηφιστεί το ασφαλιστικό, θα μας πετάξουν εκτός Eurovision. Αυτό λέγεται πισώπλατη μαχαιριά. Αμ, πως! Δηλαδή σήμερα οι καφετέριες της Βέροιας θα είναι όλη μέρα κλειστές ή όπως στον επιτάφιο, θα ανοίξουν μόλις περάσει η πορεία; Αμ, πως! 
Αυτό το «μα εσύ δεν είσαι αριστερός, είσαι της Γερμανίας γιος!» της Ελληνοφρένειας, πόσο θεϊκό! Ακόμα κλαίω! Μα, καλά ρε Βεροιώτες, αυτός δεν στεναχωρήθηκε όταν έκλεισαν οι τράπεζες, τώρα θα στεναχωρηθεί που κλείσατε εσείς τα μαγαζιά σας; Μπουαχαχαχα! Έλεος! Βλέποντας την σημερινή μεγάλη συγκέντρωση της Βέροιας, μου ήρθε μια φαεινή ιδέα. Να πούμε «ΟΧΙ» στο ασφαλιστικό, να πέσει η κυβέρνηση, να πάμε σε εκλογές για να ξαναβγει ο Τσίπρας. Τι λέτε; Αμ, πως!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ