Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Βέροιας

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στο χώρο του cafe patisserie Fontan.a στη Βέροια, τα μέλη και οι αθλητές/τριες του Ομίλου Αντισφέρισης Βέροιας συναντήθηκαν για την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας σε συνδυασμό με τις βραβεύσεις των αθλητών/τριών του. Η προπονήτρια του Ομίλου κ. Παλαιστή Ντέπη αφού πήρε το λόγο, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς τον Όμιλο, όλα αυτά τα χρόνια.
Τόνισε την δραστηριότητα του Ομίλου τα 28 χρόνια λειτουργίας του από το 1988 που ιδρύθηκε, με συνεχείς διοργανώσεις, τόσο Πανελλαδικές, Ενωσιακές αλλά και Διεθνείς. Ο σκοπός του Ομίλου είναι η διάδοση του τένις και να καταφέρει να αγαπήσουν την αντισφαίριση μικροί και μεγάλοι , γιατί δεν υπάρχει όριο ηλικίας γι αυτό που κάνεις και αγαπάς.
Όλα τα παιδιά είναι, όπως είπε, ταλαντούχα, αρκεί να αγαπούν αυτό που κάνουν και η επιτυχία θα έρθει ούτως ή άλλως, αν υπάρχει προσπάθεια και θέληση από τον αθλητή.
Συνεχάρη όλους τους αθλητές , για την συνέπεια που τους διακρίνει στις προπονήσεις , για τη συμμετοχή τους στους αγώνες , αλλά και τις μαθησιακές τους επιτυχίες, εφαρμόζοντας πλήρως το αρχαίο ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιές». 

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών/τριων που πρώτευσαν το 2015. Τις βραβεύσεις έκαναν η πρόεδρος του Ομίλου κ. Χατσίδου Καλλιόπη και η έφορος αγωνιστικού κ. Κονγκέζου Ελένη. Η αθλήτρια που ξεχώρισε το 2015, αγωνίστηκε σε Ενωσιακές, Πανελλαδικές αλλά και Διεθνείς διοργανώσεις , είναι η Παυλίδου Θένια. Ακολουθούν η Στεφανίδου Ανθή και η Αλεξοπούλου Ιωάννα.
Στο εσωτερικό πρωτάθλημα 2015 στα τμήματα Τρίτης - Πέμπτης διακρίθηκαν οι: Βαντερ Σπόελ Αλκιβιάδης, Γκίλτση Χριστιάνα, Γιαννακοβίτου Εμμανουέλα, Σαρηγιαννίδου Στέλλα και Οξούζογλου Ευγενία. 

Από το τμήμα των ενηλίκων βραβεύθηκαν ο Στεφανίδης Θεολόγης και Κατόγλου Κλεόβουλος.
Σε όλους τους αθλητές μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια, με τυχερούς της εκδήλωσης, που κέρδισαν δώρα προσφορά του Ομίλου, την Στεφανίδου Ελευθερία, τον Βαντερ Σπόελ Αλκιβιάδη, την Τασιοπούλου Μαρία και από το τμήμα των ενηλίκων τον Παλτίδη Μάκη.
Η εκδήλωση έκλεισε με πολλές ευχές για μια δημιουργική χρονιά, με πολλές επιτυχίες.





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ