Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα χώνει άγρια στη νεολαία της Βέροιας ο «Αλέφαντος»

Καλημέρα σε όλους τους μάγκες και τις αλήτισσες Βεροιώτισσες. Σήμερα δεν θα μιλήσουμε για μπαλίτσα, γιατί ήθελα να σχολιάσω λίγο αυτά που είδα το Σάββατο το βράδυ που βγήκα βόλτα με την κυρά. Ρε εσείς τι αδελφάτο των ιπποτών μαζεύτηκε στη Βέροια; Τι είναι αυτά ρε; Πάω μια βόλτα στον πεζόδρομο και βλέπω δύο αγοράκια να φιλούνται στο στόμα. Τέζα ο καμπούρης! Ήταν σε ηλικία γύρω στα 21 και χαιδευόντουσαν. Εγκεφαλικό ο «Αλέφαντος». Πω, πω, πω, πως την κουνούσε...
έτσι την αχλαδιά; Πραγματικά, το ρουφούσε το κανελόνι. Τα πάντα όλα! Και ασφαλώς ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του, αλλά φτάσαμε στο σημείο να το κάνουμε και δημόσια; Ώξο φούστη από την παράγκα. Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου από τον άρχοντα.
Αμ, η άλλη η κάργια. 20χρονη κοπέλα, η οποία δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο στην ζωή της, μου βγαίνει με ένα μίνι μέχρι τον αφαλό. Και το μπαλκονάκι της, φόρα παρτίδα! Καλά μωρή, νομίζεις πως μ' αυτό που κάνεις θα σε πάρει κανείς στα σοβαρά; Θεωρείς ότι σε τιμάει ή σε κάνει πιο σέξι; Επειδή πήρε 200 like στο facebook; Έχεις καταντήσει ζητιάνα του like; Που πάμε σαν κοινωνία ρε; Και να σου τα σκαντακ φέις και να σου οι selfies και βροχή τα like. Βρε δεν πάτε στον Αλιάκμονα να κάνετε καμιά βουτιά; Ρε εσείς έτσι ονειρευόμαστε τη Βέροια; Και εκεί που έπινα το ποτό μου, βλέπω δύο πιτσιρίκια να πλακώνονται στο ξύλο! Texas έγινε η πόλη μας, τι να πω; Βράζει το αίμα της νεολαίας. Η γυναίκα τρόμαξε. Που με έφερες να με ρωτάει; Ρε εσείς νεολαία της Βέροιας, αφήστε τα σκ@τοκινητά από τα χέρια και ασχοληθείτε με την ίδια την ζωή. Κάντε φιλίες, ερωτευτείτε και κυρίως δημιουργήστε επιτέλους! Νεολαία της Βέροιας, αν έχεις κατσαβίδι στο σπίτι σου, πάρε αυτό που θα σου πω και βίδωσέ το καλά μέσα στο μυαλό σου! Ζείτε σ' ένα ψεύτικο κόσμο. Ξυπνάτε πριν να είναι πολύ αργά!
Μετά από μια βόλτα στην Έλλης πήγα να δω αυτόν τον τύπο στο «OLA STAGE». Καραγιαννάκης νομίζω λέγεται. Σσσσσωραίος και αρσενικός. Αρχοντικός στην πίστα και με έκανε να δακρύσω ο μπαγάσας. Όταν είπε το τραγούδι δόλια μάνα, ποτάμι τα δάκρυα του «Αλέφαντου». Θυμήθηκα την συγχωρεμένη μανούλα μου. Αμ, το άλλο το τούμπανο. Παπαμακάριος κάπως έτσι λέγεται. Σούζα το αλογάκι του «Αλέφαντου». Ρε εσεις τι G3-A3 ήταν αυτό! Και φωνή και κορμί! Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ λίγο και στο θέμα των αγροτών. 
Ρε εσείς παλικάρια είμαστε μαζί σας και συνέχεια στο πλευρό σας. Έχετε balls και το έχετε αποδείξει. Όλη η κοινωνία είναι μαζί σας, αλλά αυτό το πράγμα με τα μπλόκα έχει ξεφύγει. Για να πάω στην Θεσσαλονίκη έκανα τρεις ώρες δρόμο. Κάντε τον αγώνα σας, αλλά μην δημιουργείτε προβλήματα στους μεροκαματιάρηδες. Ή τουλάχιστον βγάλτε μια ανακοίνωση πως κάθε μέρα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12, θα είναι όλα ανοιχτά! Και μετά κλείστε για όλη την μέρα. Να κανονίσουμε και εμείς το πρόγραμμά μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ