Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο συλλαλητήριο των επιστημόνων ο Τάσος Βασιάδης

Με πολύ μεγάλη και μαχητική συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το συλλαλητήριο που διοργάνωσαν οι Πανελλήνιοι Επιστημονικοί και Επαγγελματικοί Φορείς με κύριο αίτημα την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου το οποίο χαρακτηρίζεται ως καταστροφικό, αντιαναπτυξιακό, μη βιώσιμο και υπονομευτικό για το ασφαλιστικό μέλλον της σημερινών εργαζομένων αλλά και των επομένων γενεών.
Οι Αντιπρόσωποι του Ιατρικού Κόσμου της χώρας με επικεφαλής τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, συμμετείχαν στην κινητοποίηση η οποία ξεκίνησε με την συγκέντρωση στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεχίστηκε με την πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας, για να καταλήξει στο Σύνταγμα. Ήδη ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και οι Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας, προχωρούν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ενάντια στο κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό, μαζί με
τους λοιπούς Επιστημονικούς Φορείς και τους Ελευθεροεπαγγελματίες σε πανελλήνιο επίπεδο, προκειμένου να αποσυρθεί αυτό το σχέδιο για το ασφαλιστικό και να ξεκινήσει διάλογος από μηδενική βάση. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Βεροιώτης επιστήμονας Τάσος Βασιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ