Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» για αυτή την εβδομάδα μας προτείνουν κάτι πολύ νόστιμο, πολύ εύκολο και όμως πολύ εντυπωσιακό και αγαπημένο! Ρολό γεμιστό, μοσχάρι, χοιρινό ή κοτόπουλο, με σάλτσα πορτοκάλι! Μια εύκολη και γευστική λύση τόσο για το καθημερινό μας τραπέζι όσο και για ένα επίσημο γεύμα, καθώς πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση, η ποιότητα των υλικών θα κλέψει τις εντυπώσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πορτοκάλια και έτοιμο γεμιστό ρολό... από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια», με ότι κρέας προτιμάτε, καθώς το πορτοκάλι ταιριάζει εξίσου με όλα! Δείτε τη συνταγή:
Υλικά
1 ρολό (κοτόπουλο, μοσχάρι ή χοιρινό)
Λίγο κονιάκ (αν επιθυμείτε)
1 μεγάλο ποτήρι χυμό πορτοκάλι
Ξύσμα πορτοκαλιού
1 ρολό (κοτόπουλο, μοσχάρι ή χοιρινό)
Λίγο κονιάκ (αν επιθυμείτε)
1 μεγάλο ποτήρι χυμό πορτοκάλι
Ξύσμα πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το κονιάκ με τον χυμό πορτοκάλι και προσθέτουμε το ξύσμα. Αλείφουμε το κρέας με το μείγμα και προσθέτουμε λίγο στο ταψί.
Ψήνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά στους 120 βαθμούς μέχρι να αποκτήσει μια κόκκινη κρούστα. Κάθε τόσο αλείφουμε το κρέας με το μείγμα πορτοκάλι-κονιάκ.
Ανακατεύουμε το κονιάκ με τον χυμό πορτοκάλι και προσθέτουμε το ξύσμα. Αλείφουμε το κρέας με το μείγμα και προσθέτουμε λίγο στο ταψί.
Ψήνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά στους 120 βαθμούς μέχρι να αποκτήσει μια κόκκινη κρούστα. Κάθε τόσο αλείφουμε το κρέας με το μείγμα πορτοκάλι-κονιάκ.
Τόσο απλά! Καλή όρεξη!